Nieuws

Hart voor talent met sociaal uitzenden

In deze krappe arbeidsmarkt is de vraag naar goede arbeidskrachten groter dan het beschikbare aanbod. Maar is dat wel zo? En laten wij niet nog steeds ongelooflijk veel potentieel onbenut? Wij weten zeker van wel.

Ondanks dat bedrijven moeite hebben om personeel te vinden, staan nog steeds veel te veel mensen langs de kant. Mensen met potentieel. Potentieel dat weliswaar op een geduldigere manier benut moet worden. Maar desalniettemin potentieel.

Met onze aanpak verzilveren wij talent. Deze aanpak die al start bij de kennismaking en waarbij wij verder kijken dan het cv. Waarbij wij niet puur kijken naar het verleden, maar vooral naar hun toekomst en welk gedrag talenten nu laten zien. Een aanpak waarbij wij de échte verhalen van talenten ontdekken. En hun de kans geven om hun ambities te verzilveren.

Verder stellen wij het gedrag van onze talenten centraal. Pas wanneer zij in de samenwerking laten zien dat zij willen en kunnen werken, introduceren wij hen aan werkgevers die goed personeel zoeken. Het plaatsen doen wij middels sociaal uitzenden, onze flexibele oplossing waarbij wij altijd inzetten op een succesvolle overstap naar de werkgever. Ook is een proefplaatsing, voorafgaand aan de sociale uitzendperiode, altijd bespreekbaar.

Ben (of ken) jij een werkgever die kansen geeft aan talent? Dan gaan wij graag in gesprek. Over hoe onze talenten deze kans mogen pakken. Over hoe zij direct van waarde voor uw bedrijf worden. En over hoe wij ervoor gaan zorgen dat de investering loont. Eerst op zoek naar meer informatie? Bel ons dan via 010-7670555.

Geïnteresseerd?

Author


Avatar