Young UP

Zoek jij naar Heftruckchauffeurs?

Zoek jij naar hard werkende Heftruckchauffeurs? Zoek dan niet verder. Wij staan namelijk in contact met enthousiaste kandidaten die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan als Heftruckchauffeur? Geïnteresseerd? Bekijk dan snel de informatie hieronder.

Wij zijn gestart met het opleiden én startklaar maken van kandidaten voor een baan als Heftruckchauffeur. Onlangs ronde een nieuwe groep hun traject af. Zij behaalden hun certificaat bij onze opleider. Zij deden (extra) rijervaring op. En zij lieten te zijn voor de praktijk. Nieuwsgierig naar hoe dit eraan toe ging? Bekijk dan hieronder het videoverslag.

Kan jij dus nog een Heftruckchauffeur gebruiken? Bekijk dan hieronder de korte profielen. Wil je meer informatie over een kandidaat ontvangen? Neem dan contact met ons op via de buttons. Wij vertellen je graag meer over hun beschikbaarheid. En over hoe wij betrokken blijven.

Virgil

Virgil is een vrolijke, respectvolle en serieuze werker die oprecht geïnteresseerd is om zich verder te ontwikkelen als Heftruckchauffeur. Tijdens de cursus toonde hij al snel aan over de juiste vaardigheden te beschikken. En liet hij zien klaar te zijn voor het werk.

Zino

Zino werkt al als Logistiek Medewerker. Hier laat hij dagelijks zien dat hij gedisciplineerd en een harde werker is. Nu zoekt hij naar de volgende stap. Hij deed al ervaring met de hef-/reachtruck op. En hij wil nu graag fulltime aan de slag als Heftruckchauffeur.

Marlon

Marlon werkte al eerder als Heftruckchauffeur. En hij beschikt dus over ervaring. Hier liet hij zien dat hij accuraat te werk ging. En dat hij zijn afspraken nakwam. Nu wil hij weer aan de slag als Heftruckchauffeur. Hierbij heeft hij een sterke voorkeur voor dagdiensten.

Author


Avatar