Your address will show here +12 34 56 78
Heftruckchauffeurs

Pak jij deze kans?

Wil jij werken als Heftruckchauffeur? Dan helpen wij jou om je certificaat te halen én om rijervaring op te doen. Hierna ga jij werken bij één van onze werkgevers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct.

  • Text Hover
Wat gaan wij doen?

Jij gaat via ons op 03 en 04 oktober jouw heftruckcertificaat halen. Ook doe jij op deze dagen éxtra rijervaring op. Deze ervaring is voor werkgevers namelijk erg belangrijk. Heb jij je certificaat gehaald? Dan stellen wij je voor aan werkgevers uit ons netwerk. Passen jullie bij elkaar? Dan ga jij via ons bij hun aan de slag. Ook helpen wij je om jouw plekje binnen het bedrijf te vinden.

  • Text Hover
Waar zoeken wij naar?

Wij zoeken niet naar opleiding of ervaring. Maar naar harde werkers die zich de komende tijd écht willen ontwikkelen. Het helpt wel als jij een goed inschattingsvermogen en goede reactiesnelheid hebt. Dit is de basis om veilig en nauwkeurig te werken.

Ook ben jij flexibel en bereid om vroeg te beginnen. Om over te werken. Of om wisselende diensten te draaien. Heb jij ook nog eens je rijbewijs en eigen vervoer? Dan helpt dit zeker. Maar het is zeker niet verplicht.

  • Text Hover
Wat moet je weten?

Wij investeren in jou. En wij helpen jou aan een toffe werkgever. Lukt dit ons? Dan betaal jij niks. Kies jij er echter voor om niet via ons te gaan werken? Of houd jij je niet aan de gemaakte afspraken? Dan brengen wij de kosten wél bij jou in rekening. Dit doen wij liever niet. Het liefst gaan wij samen met jou voor succes.

  • Text Hover
Pak jij deze kans?

Reageer dan via de sollicitatie-button. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met jou op om te ontdekken waarom deze kans bij jou past. Hierna nodigen wij je uit op kantoor voor een persoonlijke kennismaking. Ook gaan wij dan met jou in gesprek over jouw ontwikkeling. Zijn dit positieve gesprekken? Dan tekenen wij alle overeenkomsten. En gaan wij samen aan de slag.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct.