Your address will show here +12 34 56 78
Horecamedewerkers

Een échte kans

Wil jij goed verdienen? Wil jij jezelf ontwikkelen? En ben jij een harde werker? Dan zoeken wij jou. Want wij kennen werkgevers op Schiphol die zoeken naar gastvrije en hard werkende horecamedewerkers.

  • Text Hover
Wat ga jij doen?

Dat ligt aan jou. Want jij kan werken als Horecamedewerker, Kassamedewerker, Allround Medewerker of Medewerker Bediening. Voor alle functies geldt dat jij hét gezicht bent. Of jij dus een kopje koffie maakt, biertjes tapt, cocktails mixt, gerechten serveert óf afrekent met klanten. Jij doet dit altijd met de best mogelijke service. En vooral ook met een glimlach op je gezicht.

  • Text Hover
Welke kans krijg jij?

Dit is een baan waar geen enkele dag hetzelfde is. Jij leert mooie mensen kennen met prachtige verhalen. Je salaris is afhankelijk van je ervaring, maar start vanaf je 21e wel vanaf € 13,50 per uur. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding. En bepaal jij zelf wanneer je wilt werken. Verder zijn de teams leuk, kan jij trainingen volgen en doorgroeien binnen de bedrijven.

  • Text Hover
Waar zoeken wij naar?

Gastvrij. Sociaal. Verantwoordelijk. En flexibel. Dat zijn de kwaliteiten waar wij naar zoeken. Verder vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een team. Maar kan jij ook goed in je eentje knallen. Ook spreek jij de Nederlandse en/of Engelse taal. En werk jij graag in een omgeving waarin hard gewerkt wordt.

  • Text Hover
Past dit bij jou?

Reageer dan via de sollicitatie-button. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een kennismaking. En hierna stellen wij je voor aan de werkgever. Weet jij het bedrijf ook te overtuigen? Dan heb jij een nieuwe baan. Let wel op. Jij moet hierna wel een VGB verklaring aanvragen. En het aanvragen hiervan duurt helaas wel 3 tot 6 weken.

  • Text Hover
Gratis coaching?

Terwijl jij wacht op je VGB verklaring gaan wij graag met je aan de slag. Zonder deze verklaring mag jij nog niet werken. Maar dat betekent niet dat wij stil gaan zitten. Samen gaan wij dan ook kijken naar bijvoorbeeld de groei die jij wilt doormaken, jouw ontwikkeldoelen en naar hoe jij deze kunt waarmaken.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct.