Your address will show here +12 34 56 78
Zorgpersoneel

Start met Talent

Er is een groot tekort aan zorgpersoneel. Dit terwijl steeds meer ouderen zorg nodig hebben. Tegelijkertijd verhoogt dit de werkdruk voor uw hoger opgeleide medewerkers. Dit is een probleem.

Wat als wij de druk op uw hoger opgeleide medewerkers kunnen verlagen? En hiermee tegelijkertijd nieuwe zorgtalenten een kans bieden. Talent dat intrinsiek gemotiveerd is om te werken in de zorg.

Bekijk onze video

Ontdek hier meer over ons initiatief

  • Text Hover
Wat doen wij?

Wij werven, selecteren én leiden talenten op tot Huiskamerbegeleider. Het gaat hier om talenten met een zorghart die inzetbaar zijn voor de lichtere begeleidingstaken in de zorg voor ouderen. Zij komen met veel plezier werken in uw zorginstelling. Hiermee creëren zij ruimte voor uw hoger opgeleide medewerkers in hun kerntaken.

  • Text Hover
Hoe doen wij dit?

Wij zoeken en vinden talenten met de juiste motivatie, maar die nog niet de juiste (zorg)opleiding gevolgd hebben. Wij selecteren hierbij zorgvuldig op hun zorghart en intrinsieke motivatie. Dit doen wij meermaals én actiegericht.

De geselecteerde kandidaten stomen wij in een cursus van 10 dagdelen klaar voor hun nieuwe baan. Hierin doen wij een sterk beroep op hun motivatie en actieve opstelling. Wij stomen de talenten volledig klaar om aan de slag te gaan als Huiskamerbegeleider.

De juiste talenten

U krijgt toegang tot gemotiveerde nieuwe medewerkers die direct inzetbaar zijn.

De juiste aandacht

Uw ouderen krijgen in de huiskamer de liefdevolle aandacht die zij verdienen.

De juiste focus

Uw hoger opgeleid zorgpersoneel heeft meer aandacht voor hun kerntaken.

  • Text Hover
Wij maken impact

Met de eerste stappen in de zorg wordt de afstand tot de arbeidsmarkt van onze talenten verkleind. Hun talent wordt niet alleen herkend, maar ook erkend door ons. Ook zien wij een baan als Huiskamerbegeleider als springplank naar een verdere loopbaan in de zorg.

Samen met u geven wij dan ook onbenut en ongeschoold talent een kans in de zorgsector. Samen met u zetten wij graag in op een beloftevolle toekomst en een beter functionerende zorg.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op.