#ThrowBackThursdays

Inspiratiebijeenkomst @ NAI [#TBT #3]

Sinds 2008 hebben wij ruim 33 projecten ontwikkeld en gelanceerd. Daarom staat elke donderdag de komende weken in het teken van #ThrowbackThursday. Op deze momenten blikken wij met jullie terug op een aantal van onze leukste activiteiten. Deze week nemen we jullie mee terug naar de Inspiratiebijeenkomst die wij op woensdag 19 september 2012 organiseerden in het Nederlands Architectuurinstituut.

 

In 2012 organiseerden wij drie inspiratiebijeenkomsten. In totaal hebben zestien rolmodellen, allemaal met verschillende achtergronden, hun verhaal gedeeld met meer dan 150 (Rotterdamse) jongeren. Tijdens de inspiratiebijeenkomst van 19 september konden wij rekenen op de aanwezigheid van Akwasi, Glenn Helder, Deniz Alkac, Shirin Saffari, Yves van Oel, Quinsy Gario en de mannen van het DJ-duo Undercontrol. Daarnaast waren er toffe acts van Bollebof, Sergio Pinas en Maxime Phillips. Nieuwsgierig? Check dan onderstaand het sfeerverslag van de inspiratiebijeenkomst.


Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Young UP? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal één keer per maand een bericht van ons en je kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven.

Author


Avatar