Live Sessies

05/08: Het verhaal van Derek Otte

Op woensdag 05 augustus om 19:30 uur is het tijd voor de 9e aflevering van onze 12×12 Succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Derek Otte.

Derek is een dichter, spoken word artiest, voordrachtkunstenaar en schrijver die inmiddels meerdere dichtbundels uitbracht. In 2017 en 2018 was hij de Stadsdichter van Rotterdam en hiervoor was hij van 2013 tot en met 2017 huisdichter bij radiozender FunX. Ook is Derek sinds 2015 verbonden aan de Hogeschool Rotterdam als docent van het door hem zelf opgezette en gedoceerde vak Spoken Word. Verder verzorgt hij op regelmatige basis voordrachten, lezingen en workshops op diverse plekken in de Benelux en heeft hij al sinds 2012 zijn eigen woordkunstpodium in Theater Rotterdam, genaamd Paginagroots.

Wij kennen Derek sinds hij ons in 2012 hielp met de invulling van onze line-up van de 2e editie van Wat had je dan Geslacht?!. Wij leerden hem vervolgens beter kennen via één van zijn absolute specialiteiten, namelijk zijn wrap-ups. Sindsdien schreef hij ter plekke mee tijdens een aantal van onze evenementen en sloot hij deze op zijn eigen kenmerkende wijze rijmend af. Inmiddels is het een tijdje geleden sinds wij elkaar gesproken hebben. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig naar waar hij zich vandaag de dag allemaal mee bezig houdt en kijken uit naar het interview.

Het interview met Derek zenden wij live uit via onze Facebook. Ook kan het interview na afloop terug bekeken worden via onderstaande button. Verder delen wij korte video’s van het interview via al onze kanalen. Wil jij een melding ontvangen wanneer hij live gaan? Stel dan via onderstaande button je herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 05 augustus vanaf 19:30 uur.

Author


Avatar