Live Sessies

15/07: Het verhaal van Elise Toonen

Op woensdag 15 juli om 19:30 uur is het tijd voor de 6e aflevering van onze 12×12 Succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Elise Toonen.

Elise is één van onze oudgedienden. Samen met Ricardo en Abdi, die wij in de toekomst ook zeker gaan uitnodigen, was één van de eerste jongeren die stage bij ons liep én afstudeerde. Na het afronden van haar studie Pedagogiek is zij aan de slag als docent en deze prachtige functie vervult zij, naast verschillende rollen die zij binnen het onderwijs bekleedt, nog steeds. Verder behaalde zij meerdere Masters, leidt zij een debatteam en houdt zij zich bezig met verschillende zorgtaken.

Zoals aangegeven leerde wij Elise in 2009 kennen toen zij haar (afstudeer)stage bij ons kwam voltooien. In deze periode organiseerde zij de eerste editie van projecten zoals Vriendschap Rotterdam, Inspiratie biedt Participatie of de Kracht van Diversiteit. Ook legde zij met haar afstudeeropdracht een fundament voor onze methodiek. Wij zijn dan ook erg benieuwd hoe het vandaag de dag met haar gaat en kijken erg uit het interview, zijn route, leerlessen én ambities.

Het interview met Elise zenden wij live uit via onze Facebook pagina en blijven hier beschikbaar. Ook delen wij de meest interessante boodschappen van Elise in korte video’s van één minuut via onze social media kanalen.


Wil jij een herinnering ontvangen over wanneer hij live gaan? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en stel een herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 15 juli vanaf 19:30 uur. 

Author


Avatar