Interviews

EPS. 6 – Het verhaal van Elise Toonen

Op 15 juli was het tijd voor de 6e aflevering van onze 12×12 succesverhalen af. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Elise Toonen, in het dagelijks leven werkzaam als docent op het voortgezet onderwijs.

Elise is één van onze oudgedienden. Zij was één van de eerste jongeren die stage bij ons liep én afstudeerde. Na het afronden van haar studie Pedagogiek is zij aan de slag als docent en deze prachtige functie vervult zij, naast verschillende rollen die zij binnen het onderwijs bekleedt, nog steeds. Verder behaalde zij meerdere Masters, leidt zij een debatteam en houdt zij zich bezig met verschillende zorgtaken.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Elise. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar