JOVS 2017, Nieuws 2017

Ernst: “Ik heb er meer dan een baan aan overgehouden”

“Je leert er veel van waar je niet alleen nu maar ook in de toekomst nog wat aan hebt”. Ernst deed mee met ‘Jouw Opstelling Voor Succes’ seizoen 2015/2016. Hij wilde een baan als administratief medewerker, maar het viel nog niet mee om een uitnodiging te bemachtigen voor een gesprek. Nu heeft hij al enkele maanden een leuke baan.

 

“Ik hoorde erover via de voetbalvereniging. Het leek me wel wat om eens op een andere manier aan de slag te gaan met het zoeken van een baan”. Tot zover had hij niet veel succes geboekt en zakte zijn motivatie steeds verder weg. Samen hebben we hard gewerkt aan een goede strategie: een mooi CV, aansprekende pitch en vooral gericht solliciteren.

 

“Bij ‘Jouw Opstelling Voor Succes’ heb ik geleerd hoe ik zelf meer kan doen om op gesprek te komen en hebben ze me geholpen met het vinden van vacatures die bij mij passen”. Ook de video die Ernst opnam maakte indruk op recruiters. Al tijdens het programma vond hij een mooie baan.

 

“Ik heb tijdens het programma een baan gevonden als administratief medewerker bij een bedrijf in Rotterdam. Ik werk daar nu een paar maanden en ik ben heel tevreden. Het is vooral fijn om lekker aan de slag te kunnen en niet meer thuis te zitten. Ik heb ook leuke collega’s en er is een fijne sfeer op kantoor.”

 

Hij kijkt positief terug op ‘Jouw Opstelling Voor Succes’ en raad het ook andere werkzoekende jongeren aan. “Ik heb er niet alleen een baan aan overgehouden maar heb ook dingen geleerd over solliciteren waar ik in de toekomst wat aan heb”.

 

Ben jij ook op zoek op naar werk en wil jij een baan scoren? Meld je dan nu aan voor Jouw Opstelling Voor Succes. Ben je eerst op zoek naar meer informatie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Ook kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via info@young-up.nl of ons een belletje geven op 010-7670555.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van vacatures en nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Author


Avatar