Live Sessies

08/07: Het verhaal van Feryaad Moennoe

Op woensdag 08 juli om 19:30 uur is het tijd voor de 5e aflevering van onze 12×12 Succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Feryaad Moennoe.

Feryaad is één van de drijvende krachten achter Flex Rotterdam, een Hiphop formatie uit Rotterdam die momenteel keihard aan de weg timmert. Verder is als bestuurslid betrokken bij NNF Sports. Hier organiseert hij diverse voetbalevenementen met een maatschappelijke betekenis. Ook is hij actief in het horecawezen en voorziet hij uiteenlopende restaurants en evenementen van personeel. Dit doet hij overigens naast de studie die hij onlangs afrondde.

Wij hebben Feryaad ook via zijn studie leren kennen. Hij liep namelijk zowel tijdens zijn mbo- als hbo-opleiding stage bij Young UP en het contact is sindsdien nooit meer verloren gaan. De afgelopen jaren hebben wij zijn prestaties dan ook van dichtbij mogen volgen. Wij kijken dan ook erg uit het interview, zijn route, leerlessen én ambities.

Het interview met Feryaad zenden wij live uit via onze Facebook pagina en blijven hier beschikbaar. Ook delen wij de meest interessante boodschappen van Feryaad in korte video’s van één minuut via onze social media kanalen.

Wil jij een herinnering ontvangen over wanneer hij live gaan? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en stel een herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 08 juli vanaf 19:30 uur.

Author


Avatar