Interviews

EPS. 4 – Het verhaal van Feryaad Moennoe

Op 01 juli was het tijd voor de 4e aflevering van onze 12×12 succesverhalen af. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Feryaad Moennoe, een veelzijdige jongeman met een ongelooflijke ondernemersmentaliteit.

Feryaad is één van de drijvende krachten achter Flex Rotterdam, een Hiphop formatie uit Rotterdam die het afgelopen jaar keihard aan de weg timmerde. Verder is als bestuurslid betrokken bij NNF Sports. Hier organiseert hij diverse voetbalprojecten met een maatschappelijke betekenis. Ook is hij actief in het horecawezen en voorziet hij uiteenlopende restaurants en evenementen van personeel. Hij is dan ook te omschrijven als een ambitieuze en veelzijdige ondernemer met ambitie.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Feryaad. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar