JOVS 2017, Nieuws 2017

Gellano: “Het ging opeens heel hard”

“Het was hard werken, maar het levert ook veel op”. Gellano was een van de deelnemers uit Capelle aan den IJssel van ‘Jouw Opstelling Voor Succes’ seizoen 2015/2016. We blikken met hem terug op zijn deelname en zijn nieuwe baan.

 

Zijn ouders attendeerden hem op Jouw Opstelling Voor Succes nadat ze een bericht op Facebook hadden gezien. “Ik liep er tegenaan dat veel bedrijven minimaal een aantal jaar werkervaring vragen. Die ervaring had ik niet” vertelt Gellano. “Jouw Opstelling Voor Succes heeft geholpen om op andere manieren binnen te komen bij bedrijven”..”

 

Veel jongeren hebben hetzelfde probleem. Met een CV dat focust op je kwaliteiten en een goede pitch-video kun je op je eigen manier laten zien wat je in huis hebt, ondervond ook Gellano. “Ik heb een baan gevonden in de techniek waar ze me ook ruimte bieden om verder te ontwikkelen en specialiseren. Ik ben er heel blij mee dat ik nu een baan heb waar ik ook een toekomst in zie”.

 

Naast het begeleiden naar werk toe ervoer hij dat een goede start ook niet vanzelf gaat. “De begeleiding die ik heb gekregen in de start bij mijn nieuwe werkgever heeft me goed geholpen”. Tips voor de eerste kennismaking met collega’s en een indrukwekkende eerste werkdag zorgen ervoor dat je die mooie baan ook kunt behouden.


Gellano raad ook anderen aan om mee te doen met ‘Jouw Opstelling Voor Succes’: “Als je al lang op zoek bent loop je soms echt helemaal vast met solliciteren. Door mee te doen met ‘Jouw Opstelling Voor Succes’ kom je daar uit en gaat het opeens heel hard. Voor je het weet heb je een mooie baan gevonden”.

 

Ben jij ook op zoek op naar werk en wil jij een baan scoren? Meld je dan nu aan voor Jouw Opstelling Voor Succes. Ben je eerst op zoek naar meer informatie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Ook kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via info@young-up.nl of ons een belletje geven op 010-7670555.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van vacatures en nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Author


Avatar