Interviews

EPS. 2 – Het verhaal van Gershwin Bonevacia

Op 17 juni was het tijd voor de 2e aflevering van onze 12×12 succesverhalen af. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Gershwin Bonevacia, die in het verleden meerdere keren bij ons optrad.

Gershwin is schrijver en sinds maart 2019 de Stadsdichter van Amsterdam. Hij werkte als dichter en schrijver samen met organisaties als het Van Gogh Musem, TEDX en OBA. Daarnaast schrijft hij een maandelijkse gedicht in Het Parool en droeg hij voor bij onder meer het Koningshuis en de NTR. Ook heeft hij inmiddels meerdere dichtbundels uitgebracht.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Gershwin. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar