Live Sessies

17/06: Het verhaal van Gershwin Bonevacia

Op woensdag 17 juni om 19:30 uur is het tijd voor de 2e aflevering van onze 12×12 succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Gershwin Bonevacia.

Gershwin is schrijver en sinds maart 2019 de Stadsdichter van Amsterdam. Hij werkt als dichter en schrijver samen met organisaties als het Van Gogh Musem, TEDX en OBA. Daarnaast schrijft hij een maandelijkse gedicht in Het Parool en droeg hij voor bij onder meer het Koningshuis en de NTR. Inmiddels heeft hij meerdere dichtbundels uitgebracht en komt er ongetwijfeld nog veel meer moois aan.

In 2011 verblijdde Gershwin ons voor het eerst met zijn aanwezigheid tijdens één van onze inspiratieavonden. Verder won hij in 2013 onze ‘Taalentenjacht’ met een bijzonder indrukwekkende voordracht. Wij kijken dan ook erg uit het interview, zijn route, leerlessen én ambtities.

Het interview met Gershwin zenden wij live uit via onze Facebook pagina en blijven hier beschikbaar. Ook delen wij de meest interessante boodschappen van Steven in korte video’s van één minuut via onze social media kanalen.

Wil jij een herinnering ontvangen over wanneer hij live gaan? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en stel een herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 17 juni vanaf 19:30 uur. 

Author


Avatar