Interviews

EPS. 9 – Het verhaal van Ismail Aghzanay

Op 05 augustus was het tijd voor de 9e aflevering van onze 12×12 succesverhalen. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Ismail Aghzanay, een gepassioneerde docent met een ongelooflijke passie voor zijn leerlingen.

Ismail is werkzaam als teamleider en docent op het Comenius College. Hij staat bekend als een liefdevolle en betrokken docent én won in 2018 de prijs voor de Leraar van het jaar in Rotterdam. Deze prijs won hij meer dan terecht, want voor Ismail is het docentschap meer dan een gewone baan. Als docent zet hij zich elke dag weer in om het verschil voor zijn leerlingen te maken. Ook stond Ismail lange tijd te boek als een talentvolle cabaretier en theatermaker. Hier besloot hij vorig jaar mee te stoppen om dit niet meer te combineren was met zijn werk op school. Sindsdien gaat hij volledig voor wat hij het allerliefste doet, namelijk leerlingen laten zien wat zij waard zijn.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Ismail. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar