Interviews

29/07: Het verhaal van Ismail Aghzanay

Op woensdag 29 juli om 19:30 uur is het tijd voor de 8e aflevering van onze 12×12 Succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Ismail Aghzanay.

Ismail is vandaag de dag werkzaam als docent Engels op het Designcollege. Hij staat bekend als een gepassioneerde, liefdevolle en betrokken docent én won in 2018 de prijs voor de Leraar van het jaar in Rotterdam. Deze prijs won hij meer dan terecht, want voor Ismail is het docentschap meer dan een gewone baan. Als docent zet hij zich elke dag weer in om het verschil voor zijn leerlingen te maken. Ook stond Ismail lange tijd te boek als een talentvolle cabaretier en theatermaker. Hier besloot hij vorig jaar mee te stoppen om dit niet meer te combineren was met zijn werk op school. Sindsdien gaat hij volledig voor wat hij het allerliefste doet, namelijk leerlingen laten zien wat zij waard zijn.

Wij kennen Ismail sinds 2007. Toen deed hij mee aan Vriendschap Rotterdam, het allereerste project ooit van Young UP. Inmiddels is dat 13 jaar geleden en heeft hij een mooie route bewandeld. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig naar hoe hij dit heeft ervaren en waar hij nog meer naar toe wilt. Wij kijken dan ook erg uit het interview, zijn route, leerlessen én ambities.

Het interview met Ismail zenden wij live uit via onze Facebook pagina en blijven hier beschikbaar. Ook delen wij de meest interessante boodschappen van Ismail in korte video’s van één minuut via onze social media kanalen. Wil jij een melding ontvangen wanneer hij live gaan? Stel dan via onderstaande button je herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 22 juli vanaf 19:30 uur.

Author


Avatar