JOVS 2017, Nieuws 2017

Kimberley: “Niet geschoten is altijd mis”

In het seizoen 2015/2016 deed Kimberley mee aan Jouw Opstelling Voor Succes in Capelle aan den IJssel. Momenteel is zij lekker aan het werk. In dit interview vertelt zij ons over haar nieuwe baan en wat ze aan het programma heeft gehad.

 

Kimberley kwam bij Young UP terecht via een Facebook bericht over Jouw Opstelling Voor Succes.  Met ambities voor een baan in de sales- of evenementensector liep haar banenjacht stroef. “Op dat moment zat ik zonder vaste baan en dacht ik ‘niet geschoten is altijd mis’.” In de weken die daarop volgden gingen we samen flink aan de slag. Met een nieuw CV, een sterke pitch-video en het netwerk van Young UP hebben we volop gesolliciteerd. “Naast dat ik zelf actief bezig was heeft het veel deuren geopend bij bedrijven waardoor ik sneller op gesprek kon. Ze helpen je echt op weg en doen er alles aan om een passende functie voor je te zoeken.”

 

Desondanks was het geen makkelijk proces. Het was best lastig om passende vacatures te vinden in de sector waarin Kimberley wilde werken. Met veel doorzettingsvermogen is het toch gelukt! “Ik ben op momenteel IT resource consultant, ook wel te omschrijven als recruiter/headhunter. Ik ben voornamelijk bezig met sales en mensen. Zo probeer ik de goede kandidaat te vinden bij de juiste functie maar wel volledig in het belang van de kandidaat en ben ik vooral bezig met het in kaart brengen van zijn of haar wensen en belangen. Mijn werk bevalt goed ik ben continu bezig met verschillende mensen het maken van een match”.

 

Jouw Opstelling Voor Succes is haar goed bevallen. “Ik vond het erg leerzaam en ik ben goed begeleid. Ze hebben echt hun best gedaan om passende vacatures voor mij te vinden en via netwerk binnen te komen. Iets wat erg belangrijk is binnen de evenementenbranche”. De video die ze opnam bij Young UP gebruikt ze nog steeds. De training die Kimberley bij Young UP kreeg heeft haar naar eigen zeggen geholpen met de sollicitaties en vooral het samen solliciteren heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

 

Ben jij ook op zoek op naar werk en wil jij een baan scoren? Meld je dan nu aan voor Jouw Opstelling Voor Succes. Ben je eerst op zoek naar meer informatie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Ook kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via info@young-up.nl of ons een belletje geven op 010-7670555.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van vacatures en nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!