Live, Nieuws

24/06: Het verhaal van Lorenzo Elstak

Op woensdag 24 juni om 19:30 uur is het tijd voor de 3e aflevering van onze 12×12 Succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Lorenzo Elstak.

Lorenzo is een energieke sociale ondernemer die zich door zijn hart laat leiden. Hij is projectleider en creatief leider van Stichting IKBENWIJ, oprichter van Stichting Platform Katendrecht én eigenaar van zijn eigen entertainmentbedrijf Pure Amusement. Ook is hij ambassadeur van het JeugdCultuurFonds en bezig met meerdere toffe projecten, zoals bijvoorbeeld het project KaapWorkOut. Hiermee realiseert hij kunstzinnige fitnesstoestellen in zijn geliefde Katendrecht.

Lorenzo is een drukke eindbaas en wij zijn dan ook blij dat hij bij ons langskomt. Zo studeerde hij ooit bij ons af en zijn wij hem sindsdien actief blijven volgen. Het is met name eweldig om te zien wat voor geweldige prestaties hij de afgelopen jaren heeft gerealiseerd. Wij kijken dan ook erg uit het interview, zijn route, leerlessen én ambities.

Het interview met Lorenzo zenden wij live uit via onze Facebook pagina en blijven hier beschikbaar. Ook delen wij de meest interessante boodschappen van Lorenzo in korte video’s van één minuut via onze social media kanalen.

Wil jij een herinnering ontvangen over wanneer hij live gaan? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en stel een herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 24 juni vanaf 19:30 uur. 

Author


Avatar