Interviews

EPS. 3 – Het verhaal van Lorenzo Elstak

Op 24 juni was het tijd voor de 3e aflevering van onze 12×12 succesverhalen af. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Lorenzo Elstak, een drukke eindbaas die inmiddels al vele jaren geleden bij ons afstudeerde.

Lorenzo is een energieke sociale ondernemer die zich door zijn hart laat leiden. Hij is projectleider en creatief leider van Stichting IKBENWIJ, oprichter van Stichting Platform Katendrecht én eigenaar van zijn eigen entertainmentbedrijf Pure Amusement. Ook is hij ambassadeur van het JeugdCultuurFonds en bezig met meerdere toffe projecten, zoals bijvoorbeeld het project KaapWorkOut. Hiermee realiseert hij kunstzinnige fitnesstoestellen in zijn geliefde Katendrecht.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Lorenzo. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar