Interviews

Eps. 10 – Het verhaal van Matthijs Spittel

Op 12 augustus was het tijd voor de 10e aflevering van onze 12×12 succesverhalen. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Matthijs Spittel, een ambitieuze sociaal-culturele ondernemer.

Mathijs is de oprichter van Violencia, een sociaal artistieke organisatie die een platform aanbiedt waar kwetsbare jongeren met muzikaal talent zichzelf kunnen zijn. Ze kunnen er terecht met hun passie en of talent rond het thema geweld. Sinds jongs af aan gelooft Matthijs dat muziek een uitlaatklep is waar jongeren hun frustraties in kunnen uiten. Inmiddels is het alweer 10 geleden sinds Matthijs de 1e editie van zijn Violencia,
in samenwerking met Young UP, organiseerde in Rotterdam. Hedendaags is zijn organisatie in Antwerpen uitgegroeid tot een sociaal-culturele organisatie van formaat.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Matthijs. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar