Interviews

19/08: Het verhaal van Melissa Lopes

Op woensdag 19 augustus om 19:30 uur is het tijd voor de 11e aflevering van onze 12×12 Succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Melissa Lopes.

Melissa komt uit een muzikale familie en ontdekte haar zangtalent toen ze door haar zus op het podium werd uitgenodigd om een liedje mee te zingen. Vanaf dat moment was haar missie duidelijk en besloot zij haar toenmalige mode opleiding in te ruilen voor de muzikantenopleiding van het Albeda College. In 2016 bracht Melissa twee cover-medleys uit die viral gingen. Haar unieke stemgeluid ontlokte veel positieve reacties en leverde haar een platendeal bij het label Couture 33 op. In 2017 bracht zij haar eerste EP ‘Single’ uit en timmert zij volop aan de weg.

Wij hebben in 2013 kennis mogen maken met het muzikale talent van Melissa. Zij was toen één van de winnaars van Violencia, het project van Matthijs Spittel die afgelopen week bij ons bezoek kwam. Sindsdien zijn wij Melissa blijven volgen en zien groeien van afstand. Wij zijn dan ontzettend benieuwd tot waar haar sterk reikt en kijken ernaar uit om hierover met haar in gesprek te gaan.

Het interview met Melissa zenden wij live uit via onze Facebook. Ook kan het interview na afloop terug bekeken worden via onderstaande button. Verder delen wij korte video’s van het interview via al onze kanalen. Wil jij een melding ontvangen wanneer hij live gaan? Stel dan via onderstaande button je herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 19 augustus vanaf 19:30 uur.

Author


Avatar