Interviews

Eps. 11 – Het verhaal van Melissa Lopes

Op 19 augustus was het tijd voor de 11e aflevering van onze 12×12 succesverhalen. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Melissa Lopes, één van Rotterdams meest getalenteerde artiesten.

Melissa komt uit een muzikale familie en ontdekte haar zangtalent toen ze door haar zus op het podium werd uitgenodigd om een liedje mee te zingen. Vanaf dat moment was haar missie duidelijk en besloot zij haar toenmalige mode opleiding in te ruilen voor de muzikantenopleiding van het Albeda College. De afgelopen jaren bracht Melissa twee cover-medleys uit die viral gingen. Haar unieke stemgeluid ontlokt veel positieve reacties en leverde haar een platendeal bij het label Couture 33 op. Ook bracht zij onlangs haar 2e EP uit die bijzonder goed ontvangen werd door zowel de muziekwereld als haar fans.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Melissa. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar