Live, Nieuws

01/07: Het verhaal van Nick van Ruiven

Op woensdag 01 juli om 19:30 uur is het tijd voor de 4e aflevering van onze 12×12 Succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Nick van Ruiven.

Nick is een enthousiaste man die in het dagelijks werkzaam is als Service Expert bij Webhelp. Deze transfer heeft hij onlangs gemaakt dat hij jarenlang diverse customer service functies heeft Samsung en Teleperformance. Daarnaast is Nick een voetballiefhebber in hart en nieren en bezoekt hij regelmatig wedstrijden van één van zijn favoriete clubs in Engeland, namelijk Swansea City. Ook is hij schrijver voor Football Oranje. Hier schrijft hij regelmatig artikelen over het Nederlandse voetbal.

Wij hebben Nick in 2015 leren kennen tijdens zijn zoektocht naar een baan. Hij deed mee aan ons allereerste jobcoaching programma en samen hebben wij een baan gescoord die bij hem past. Sindsdien is hij zich geweldig aan het ontwikkelen en wij zijn nieuwsgierig naar hoe hij deze ontwikkeling heeft ervaren. Wij zijn dan ook blij dat hij langskomt en kijken erg uit het interview, zijn route, leerlessen én ambities.

Het interview met Nick zenden wij live uit via onze Facebook pagina en blijven hier beschikbaar. Ook delen wij de meest interessante boodschappen van Nick in korte video’s van één minuut via onze social media kanalen.

Wil jij een herinnering ontvangen over wanneer hij live gaan? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en stel een herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 01 juli vanaf 19:30 uur.


Author


Avatar