Live, Nieuws

10/06: Het verhaal van Steven Lammering

Op woensdag 10 juni om 19:30 uur is het tijd voor de eerste aflevering van onze 12×12 succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Wij trappen de serie af met niemand anders dan onze oud-voorzitter Steven Lammering.

Steven is in het dagelijks leven werkzaam bij het Havenbedrijf Rotterdam. Daarnaast is hij sinds januari 2020 Raadslid Veiligheid en Bestuur namens de PVDA Rotterdam. In deze nieuwe rol zet hij zich, als geboren en getogen Rotterdammer, nóg meer in voor zijn stad. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar zijn verhaal en kijken nu al uit naar het interview. Zo gaan wij het onder andere hebben over de route die hij heeft afgelegd, welke leerlessen hij hieraan heeft overgehouden én welke doelen hij nog meer wilt behalen.

Het interview met Steven zenden wij live uit via onze Facebook pagina en blijft hier na afloop beschikbaar. Ook delen wij de meest interessante boodschappen van Steven in korte video’s van één minuut via onze social media kanalen.

Wil jij een herinnering ontvangen wanneer hij live gaan? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en stel je herinnering in. Heb jij géén Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 10 juni vanaf 19:30 uur.

Author


Avatar