Live Sessies

22/07: Het verhaal van YoungMichPoetry

Op woensdag 22 juli om 19:30 uur is het tijd voor de 7e aflevering van onze 12×12 Succesverhalen. Hierin interviewen wij 12 personen die de afgelopen jaren hebben mee gedaan, mee geholpen en/of mee gewerkt aan onze projecten. Deze keer is het de beurt aan Y.M.P.

Y.M.P, oftewel YoungMichPoetry, is een talentvolle ondernemer en woordkunstenaar uit Rotterdam-Zuid. Hij groeide op met hiphop en ontwikkelde hierdoor zijn liefde voor woordkunst. Y.M.P. staat hedendaags bekend om zijn vurige en diepgaande teksten die voorzien van ritmische invloeden. Hierbij laat hij zich graag beïnvloeden door zijn geliefde hiphop, maar staat hij ook erom bekend invloeden van bijvoorbeeld klassieke muziek door zijn optredens heen te laten stromen. Verder organiseert hij verschillende evenementen, is hij zakelijk en artistiek leider van Productiehuis Flow én begeleidt hij jongeren bij het maken van kunst en theater.

Wij kennen Y.M.P. van zijn bijdrage aan zowel het Violencia project en de Taalentenjacht, die wij beiden organiseerden in 2013. Hier verzorgde hij meerdere voordrachten en sindsdien zijn wij zijn pad actief blijven volgen. Om die reden zijn wij erg nieuwsgierig naar hoe hij dit avontuur de afgelopen jaren zelf ervaren heeft en wat hij nog meer allemaal van plan is. Wij kijken dan ook erg uit het interview, zijn route, leerlessen én ambities.

Het interview met Y.M.P. zenden wij live uit via onze Facebook pagina en blijven hier beschikbaar. Ook delen wij de meest interessante boodschappen van Y.M.P. in korte video’s van één minuut via onze social media kanalen.

Wil jij een herinnering ontvangen over wanneer hij live gaan? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en stel een herinnering in. Heb jij geen Facebook profiel? Oók dan kan jij via onderstaande button het (live) interview bekijken op woensdag 22 juli vanaf 19:30 uur.


Author


Avatar