Interviews

EPS. 7 – Het verhaal van YoungMichPoetry

Op 22 juli was het tijd voor de 7e aflevering van onze 12×12 succesverhalen af. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Y.M.P, een échte Rotterdamse woordkunstenaar.

Y.M.P, oftewel YoungMichPoetry, is een talentvolle ondernemer en woordkunstenaar uit Rotterdam-Zuid. Hij groeide op met hiphop en ontwikkelde hierdoor zijn liefde voor woordkunst. Y.M.P. staat hedendaags bekend om zijn vurige en diepgaande teksten die voorzien van ritmische invloeden. Hierbij laat hij zich graag beïnvloeden door zijn geliefde hiphop, maar staat hij ook erom bekend invloeden van bijvoorbeeld klassieke muziek door zijn optredens heen te laten stromen. Verder organiseert hij verschillende evenementen, is hij zakelijk en artistiek leider van Productiehuis Flow én begeleidt hij jongeren bij het maken van kunst en theater.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Y.M.P. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar