Interviews

EPS. 12 – Het verhaal van Yoshua Priele

Op 26 augustus was het tijd voor de 12e en allerlaatste aflevering van onze 12×12 succesverhalen. Hierin interviewden wij 12 personen die in het verleden actief waren bij of voor Young UP. En deze keer was het de beurt aan Yoshua Priele, dé man die al jaren verantwoordelijk is voor onze foto- en videoproducties.

Yoshua is een vakkundige, betrokken en creatieve videograaf met een enorme passie voor zijn vakgebied. Naast dat hij al bijna 10 jaar de hoofdverantwoordelijke is voor onze foto- en videoproducties, is hij de eigenaar van YProductions. Met zijn bedrijf richt hij zich op evenementenfilms, trouw- en bedrijfsvideo’s. Mede dankzij zijn engelengeduld, creatieve verbeeldingskracht en bereidheid om dat ene extra stapje te zetten voor zijn klanten, heeft hij inmiddels een indrukwekkend klantenbestand én videoportfolio opgebouwd.

Hieronder vind jij een videosamenvatting van het interview met Yoshua. Bekijk jij liever het volledige interview? Ga dan via onderstaande button naar onze Facebook pagina en bekijk de live opname.


Wil jij meer van dit soort interviews zien? Geef je dan hieronder op voor onze Young Updates. Wij houden je dan op de hoogte van onze aankomende interviews én wanneer wij deze publiceren.

Author


Avatar