Agenda

13/03: Meld je aan voor de Jan Hommen Scholarship

Met de Jan Hommen Scholarship bieden KPMG en StreetPro jongeren die een MBO opleiding willen volgen de kans hun dromen waar te maken. Deelnemers van de sportieve competitie maken namelijk kans op een studiebeurs ter waarde van €2.500 per studiejaar!

 

Dit is een unieke kans die KPMG en StreetPro aanbieden en daarom delen wij deze maar al te graag in ons netwerk. Het vijfdaagse KPMG Jan Hommen Scholarship programma is gericht op talentvolle MBO studenten, die ook een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Door deel te nemen maak je kans op:
• een talentontwikkelingsdag;
• een Empower Survival Camp op een speciale locatie;
• coaching en studiebegeleiding door StreetPro en KPMG;
• eventueel een werkervaringsplek bij KPMG

• en een studiebeurs ter waarde van €2.500 per jaar gedurende de (resterende) looptijd van je MBO-studie!

 

Elk jaar krijgen 16 MBO studenten een Talentontwikkelingsdag aangeboden, een dagdeel vol workshops die de deelnemers uitdagen om hun talenten te laten zien en te werken aan hun ontwikkelpunten. Acht studenten krijgen een 3-daagse Empower Survival Camp op een speciale en unieke locatie aangeboden. Actie, avontuur en reflectie zijn kernwoorden die tijdens deze 3 dagen centraal staan. Op de finaledag krijgen 2 studenten daadwerkelijk een beurs toegekend gedurende de (resterende) looptijd van hun MBO opleiding.


Wil jij je nu ook aanmelden voor de Jan Hommen Scholarship? Kijk dan snel op de website van KPMG voor meer informatie. Aanmelden kan nog tot en met 13 maart 2017!


 

Author


Avatar