Your address will show here +12 34 56 78
Scoor een baan

 

Jobcoaching

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

 

Met ons jobcoaching programma helpen wij je namelijk graag om een baan te scoren die bij je past. Zo krijg jij van ons bijvoorbeeld een opvallend nieuw cv. Hiermee kan jij een sterke eerste indruk maken op jouw toekomstige werkgever. Vervolgens krijg jij de kans om een persoonlijke videoboodschap op te nemen.Ook deze kun jij gebruiken om je om op een onderscheidende manier te presenteren. Daarnaast kan jij natuurlijk rekenen op de enthousiaste support van onze jobcoaches. Zij gaan samen met jou op zoek naar de overwinning.  

 

Het programma bestaat verder uit een serie aan uitdagende trainingen en opdrachten. Hiermee dagen wij jou telkens weer uit om in actie te komen.Wij gaan samen kansen creëren, jouw netwerk verbreden én werken aan jouw winnaarsmentaliteit. Laat jij zien dat jij er voor de volle 100% voor gaat? Dan stellen wij je ook nog eens voor één van de vele werkgevers uit ons netwerk. De juiste inzet wordt bij ons dus altijd beloond.

 

Ben jij er dus op zoek naar een baan die bij je past en ben jij er klaar voor om het het avontuur met ons aan te gaan. Meld je danvandaag nog aan. Wij kijken er nu al naar uit om met jou aan de slag te gaan.

Succes rate

Al meer dan 150 jongeren en jongvolwassenen scoorden via ons jobcoaching programma een leuke betaalde baan die bij hen past.

Duurzaamheid

Ook na afloop kan jij op ons rekenen. Dit zorgt ervoor dat ±80% van onze uitgestroomde oud-deelnemers succescvol aan het werk blijft.

Business Club

Wij beschikken over een toffe business club met meer dan 100 bedrijven. Van dit netwerk maken onze jongeren en jongvolwassenen dagelijks gebruik.

Aanmelden

Aanmelden voor ons jobcoaching programma is mogelijk via onderstaand formulier voor jongeren en jongvolwassenen, in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar, die woonachtig zijn de regio Rijnmond. Ben jij eerst op zoek naar meer informatie? Dan kan jij natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via info@young-up.nl.

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.

Nieuws

Young UP lanceert ee...

Het is je misschien al opgevallen: Young-UP.nl heeft een nieuwe look! De website is ontworpen en gemaakt door Martijn Hagenbeek

Blogs

Partners