Young UP

Doe mee aan de live sessies

Heb jij al gezien dat wij starten met een nieuw experiment? Van maandag 10 t/m vrijdag 14 februari gaan wij namelijk elke dag live en behandelen wij een thema dat jou helpt bij het scoren van een baan die bij je past. Ook ontvang jij, zoals jij dat van ons gewend bent, na afloop uitdagende praktijkopdrachten en extra tips.

Ontwikkeling door doen

Maandag 10 februari om 11:30 uur herinneren wij jullie aan Ontwikkeling door Doen en delen wij een aantal nieuwe inzichten met jullie. Wij laten je zien hoe jij met elke (sollicitatie)actie telkens weer een stuk dichterbij jouw werkdoel komt.

Opvallen in de massa
Dinsdag 11 februari om 11:30 uur delen wij met jou een aantal nieuwe tips over hoe jij je kunt onderscheiden van al die andere sollicitanten. Wij hebben een aantal toffe tips waarmee jij écht kunt opvallen. Hier kan jij na afloop direct mee aan de slag.

Populaire sollicitatievragen
Woensdag 12 februari om 11:30 uur gaan wij dieper in op de meest populaire sollicitatievragen. Misschien heb jij die wel al eens van ontvangen. Maar in deze sessie geven wij jou onze meest creatieve antwoorden. Wij voorzien jou van nieuwe inspiratie.

De kracht van teleurstelling
Donderdag 13 februari om 11:30 uur gaan wij het hebben over bewust solliciteren. Solliciteren gaan namelijk hand-in-hand met afwijzingen. Daarom besteden wij aandacht aan hoe jij hiermee om kunt gaan. En wat jij kunt doen als het tegen zit.

Q&A Sessie
Vrijdag 14 februari om 11:30 uur gaan wij al jullie vragen op het gebied van werk behandelen. En deze vragen mogen jullie nu al opsturen. Wij doen ons best om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. En geen enkele vraag is ons hierbij te gek.

Ben jij erbij?

Laat jij ons dan even weten dat jij erbij bent.

Author


Avatar