Nieuws 2017

Zuid Loont: Word jij ondernemer op Zuid?

Heb jij er altijd al van gedroomd een eigen onderneming te starten? Of heb je een goed idee, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Dan bied Zuid Loont met ‘Jouw Eigen Zaak op Zuid’ misschien wel een mooie kans voor jou. Met dit project kun je namelijk €10.000 winnen én begeleid worden om jouw startup te beginnen.

 

Bij Young UP steunen we jongeren in hun zoektocht naar werk. Maar ook jongeren die een eigen ondernemer willen starten verdienen begeleiding om zich te ontwikkelen als jonge professional. Daarom delen we deze kans van Zuid Loont graag in ons netwerk.

 

Met het traject wil Zuid Loont zowel in middelen als in kennis (jonge) potentiële ondernemers een kans bieden. De eerste stap die zij moeten zetten is een idee insturen in maximaal 10 zinnen. De beste ideeën worden uitgenodigd om hun idee te pitchen op 1 april. Op basis daarvan wordt de winnaar uitgekozen.

 

Jouw Eigen Zaak Op Zuid richt zich vooral op dienstverlenende start-ups, maar alle ideeën zijn welkom. Wil je liever eerst over je idee sparren voor je het indient? Neem dan contact op met Young UP via info@young-up.nl of 010-7670555. Dan brengen wij je in contact met een contactpersoon van Zuid Loont..


Wil jij je aanmelden? Klik op de knop hieronder om naar de website van het project te gaan. Bekijk ook gelijk even de voorwaarden voor je je aanmeld!


 

Author


Avatar