Vacatures 2018

Scoor een leuke bijbaan als Junior Consultant

Een leuke bijbaan levert niet alleen extra centen op. Oók doe je waardevolle ervaring op en leer je nieuwe mensen kennen. Deze kan je beiden na je studie goed gebruiken. Lijkt dit jou wat? Dan is de vacature van Junior Consultant misschien wel wat voor jou.

 

Junior Consultant
Voor een bedrijf uit ons netwerk zijn wij op zoek naar een Junior Consultant. In deze functie ga jij procesanalyses doen met als doel om het administratieve proces te stroomlijnen. Ook wordt jij getraind om een expert te worden in SAP, één van de grootste ERP-pakketten.

 

Jij gaat aan de slag in een jong team bij een tof bedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar de sfeer is ontspannen en jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook is het bedrijf altijd geïnteresseerd in jouw ideeën. Daarom bieden zij jou constant de ruimte om deze te delen én toe te passen. Dit staat natuurlijk fantastisch op jouw cv.

 

Parttime en flexibel
Voor de functie van Junior Consultant zijn wij op zoek naar studenten die gemiddeld 16 tot 28 uur kunnen en willen werken. In drukke periodes kan meer gewerkt worden, maar wordt qua uren rekening gehouden wordt met jouw tentamenperiodes. Over het algemeen werk jij overdag, maar afhankelijk van je eigen voorkeur kan je soms ook ’s avonds werken van 18 tot 22:00 uur.

 

Ben jij op zoek naar een fulltime functie? Ook dan kun jij solliciteren. Op dit moment zijn er namelijk ook mogelijkheden om fulltime (op projectbasis) aan de slag te gaan.

 

Profiel
Wij zijn op zoek naar studenten die momenteel een HBO of WO opleiding volgen óf deze zojuist hebben afgerond. Daarnaast heb jij aantoonbaar en ruim ervaring met Excel en vind jij het leuk om aan de slag te gaan in een logistiek-technische werkomgeving. Verder ben jij sociaal vaardig, werk jij accuraat, neem jij graag initiatief en beschik je over een energieke werkhouding.

 

Ben jij dus een HBO of WO student met uitstekende analytische vaardigheden én ben jij een echte baas in Excel en/of Acces? Solliciteer dan via het onderstaande formulier. 

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar