JWNW 2017, Young UP

Junior Recruiter gezocht [vervuld]

Voor een werkgever uit ons netwerk zijn wij op zoek naar Trainees voor de functies Junior Recruiter en Candidate Consultant. Jij wordt klaargestoomd voor het vak en krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit jou en wil jij deze kans pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

TRAINEE CANDIDATE CONSULTANT

Als Trainee Candidate Consultant ga jij op zoek naar de juiste persoon voor de vacature. Jij werkt voor de grootste merken en bedrijven in Nederland vanuit het kantoor in Amsterdam. Als trainee werk je hard, leer je snel en zijn de mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie eindeloos.


Waar zijn we naar op zoek?
Voor deze functie zijn we op zoek naar ambitieuze mensen met een echte winnaarsmentaliteit. Jij wilt het leven van mensen veranderen door hen aan de juiste baan te koppelen. Tegelijkertijd houd je van scoren en wil je een expert worden binnen jouw vakgebied.  


TRAINEE JUNIOR RECRUITER

Als Junior Recruiter werk je op een kantoor in Amsterdam of Rotterdam en ga jij aan de slag voor een snelgroeiend ICT merk waar jij samen met je collega’s voor recruit. Jullie matchen kandidaten aan de juiste vacature en leveren top service aan de klant. Jij volgt een traineeship en wordt opgeleid tot Junior en hebt zelfs de mogelijkheden om je te ontwikkelen tot Senior Recruiter.

 

Waar zijn we naar op zoek?
Jij bent ambitieus, commercieel én op zoek naar een functie waarin jij echt kan knallen. Goede prestaties worden beloond met individuele bonussen of teambonussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een skitrip? Jij houd van een uitdaging en levert graag de beste service.

 

Wat wordt van je verwacht?
Deze werkgever geeft niet zo veel om jouw opleiding of ervaring. Het allerbelangrijkste vinden zij jouw motivatie! Daarnaast is het belangrijk dat je commercieel ingesteld bent, een winnaarsmentaliteit hebt en bereid bent om jezelf te ontwikkelen.

 

Wat wordt je in beide functies aangeboden?

  • Jij gaat in de slag bij een heerlijk dynamische bedrijf waar een fantastische sfeer hangt.
  • Jij krijgt uitgebreide opleidingsmogelijkheden aangeboden. Hierdoor ontwikkel jij een flink aantal belangrijke vaardigheden.
  • Jij krijgt een uitstekende begeleiding en wordt onderdeel van een gezellig team dat samen voor de overwinning gaat.
  • Jij maakt met jouw goede prestaties (ongelimiteerd) kans op zeer interessante bonussen.
  • Jij krijgt bij goed functioneren concrete doorgroeimogelijkheden aangeboden.


Ben jij dus op zoek naar een leuke baan waarin jij je verder kan ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je dus geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

 

Op zoek naar meer informatie of heb je vragen over de vacature? Stuur dan even een berichtje naar info@young-up.nl of geef ons een belletje op 010-7670555.

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.

Author


Avatar