Agenda JWNW

18/05-28/07: Jobcoaching

Heb jij een diploma op zak, maar toch moeite met het vinden van een baan? Meld je dan aan voor Jobcoaching van Jouw Weg Naar Werk. In een periode van maximaal tien weken ondersteunen wij jou bij het vinden van een leuke baan die bij je past. Samen gaan wij op zoek naar Jouw Weg Naar Werk.

 

Jobcoaching van Jouw Weg Naar Werk gaat van start met twee workshopdagen. Tijdens deze workshops maken wij kennis met jouw verhaal. Op basis van dit verhaal creëren wij een opvallend cv en nemen wij een videoboodschap op die jij kunt gebruiken tijdens jouw banenjacht. Daarnaast verstevigen wij jouw netwerk en gaan wij samen échte kansen creëren in jouw zoektocht naar een leuke baan.

Zichtbaar naar Beter | 24 mei 2017 (15:00 – 18:00 uur)
Op woensdag 24 mei trappen we de Jobcoaching af met de eerste workshopdag. Hier besteden wij aandacht aan hoe jij jouw banenjacht én loopbaanontwikkeling kunt versnellen. Daarnaast gaan wij uitgebreid aandacht besteden aan het in beeld brengen van jouw verhaal. Hierdoor kom jij in het bezit van een opvallend CV.

Jij bent in Beeld | 01 juni 2017 (15:00 – 18:00 uur)
Op donderdag 01 juni vervolgen we de Jobcoaching met de tweede workshopdag. Hier besteden wij aandacht aan het opstellen van een onderscheidende videopitch. Wij gaan samen werken aan hoe jij via een persoonlijke videoboodschap jouw toekomstige werkgever kan overtuigen van jouw kwaliteiten. Ook leggen we jouw boodschap vast zodat jij deze kan gebruiken in je banenjacht.

 

Na afloop van de workshops plannen wij een persoonlijke afspraak met jou in. Het doel hiervan is dat wij samen gaan bepalen wat wij moeten gaan doen om ervoor te zorgen dat jij een baan gaat scoren. Zo gaan wij onder andere je winnaarsmentaliteit versterken, je motivatiebrieven aanscherpen en breiden wij natuurlijk jouw netwerk uit. Daarnaast zetten wij gerichte acties in gang die ervoor zorgen dat jij in contact komt met bedrijven én vacatures uit ons netwerk.

Voor Jobcoaching van Jouw Weg Naar Werk is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus geen moment langer en meld je nu aan via onderstaand aanmeldformulier. Wij nemen dan contact met je op voor een telefonisch intakegesprek.


Aanmelden

Ik wil graag deelnemen aan:

Kick-Off JWNW '17 (18/05)Netwerkbijeenkomst JWNW '17 (15/06)

Author


Avatar