Agenda, Agenda JWNW

18/05: Kick-off Jouw Weg Naar Werk

Op donderdag 18 mei trappen wij de 2e editie van ‘Jouw Weg Naar Werk’ af met een aantal fantastische gastsprekers. Zij komen hun kennis en ervaring over de arbeidsmarkt met jou delen. Daarnaast zijn er verschillende werkgevers aanwezig en zorgen wij voor vette performances. Ben jij dus op zoek naar Jouw Weg Naar Werk? Kom dan op donderdag 18 mei vanaf 18:00 uur naar de Kick-Off.

 

De Kick-Off van ‘Jouw Weg Naar Werk’ wordt georganiseerd in Desideriuszaal op de 1e etage van de Centrale Bibliotheek Rotterdam. De adresgegevens van de Centrale Bibliotheek zijn Hoogstraat 110, 3011 Rotterdam. Alle bezoekers van de Kick-Off worden bij binnenkomst ontvangen in de Bistro Bar Binnenrotte én voorzien van een snack en drankje.

 

GastsprekersOnze gastsprekers zullen jou in de vorm van een powerspeech vertellen over de stappen die zij hebben gezet in hun loopbaan. Deze ervaren professionals kennen de arbeidsmarkt door en door en gaan jou voorzien van concrete tips en tricks. Naast een flinke dosis inspiratie kun je dus ook een heleboel praktische informatie verwachten die jij kunt gebruiken in ‘Jouw Weg Naar Werk’.


De gastsprekers van de avond zijn: Abigail Norville (Directeur Human Resources, Communicatie en Juridische Zaken bij Gemeente Rotterdam), Kelly Rapmund (Talent Recruiter bij Helloprint) en Alcides da Graça (Recruiter bij Stedin).

 

Wil je meer over hen te weten komen? Bekijk dan hieronder hun videoboodschappen!

 

Panels

Waar zijn werkgevers naar op zoek? Wat kan een uitzendbureau nu eigenlijk voor mij doen? Dit zijn voorbeelden van vragen die besproken worden tijdens onze panels. Wij nodigen een aantal leuke werkgevers en uitzendbureaus uit. Zij vertellen wat ze nu echt voor je kunnen betekenen. Daarnaast krijg jij natuurlijk ook de ruimte om scherpe of misschien zelfs kritische vragen te stellen. Het Uitzendbureau Panel bestaat uit toffe rectuiers die werken bij Recruit a Student, Young Capital en Olympia. Daarnaast bestaat het Werkgevers Panel uit recruiters van FZB Nederland en Fintrex.


Vacatures

Wist jij ook al dat wij morgen alle vacatures laten zien die momenteel open staan bij werkgevers uit ons netwerk. Dat zijn er een flink aantal en tijdens dit onderdeel is het dan ook opletten geblazen. Wij laten je namelijk precies wat jij moet doen om in aanmerking te komen voor deze vacatures.

 

Performances
Een leuke Kick-Off kan natuurlijk niet zonder een flinke dosis creativiteit. Daarom zullen spoken word artiesten van SKVR zorgen voor creatieve performances.

 

Ben jij erbij op donderdag 18 mei voor de Kick-off van ‘Jouw Weg Naar Werk’? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. Ook kun jij je gelijk aanmelden voor de aankomende Netwerkbijeenkomst van ‘Jouw Weg Naar Werk’.

 


Aanmelden

Ik wil graag deelnemen aan:

Kick-Off JWNW '17 (18/05)Netwerkbijeenkomst JWNW '17 (15/06)

Author


Avatar