Agenda, Agenda JWNW

15/06: Netwerkbijeenkomst Jouw Weg Naar Werk

Op donderdag 15 juni 2017 organiseren wij een netwerkbijeenkomst voor jongeren en professionals. In totaal hebben 43 jongeren, die hun opleiding hebben afgerond, zich aangemeld. Voor deze gedreven groep jongeren zijn wij op zoek naar professionals en bedrijven die met de jongeren komen netwerken.

 

Netwerken is uiterst effectieve manier om aan een leuke baan te komen. Daarom organiseren wij met het project ‘Jouw Weg Naar Werk’ een netwerkbijeenkomst waar jongeren, professionals en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen en laagdrempelige sfeer.

Wij zijn op zoek naar professionals en bedrijven uit uiteenlopende sectoren die het leuk vinden om hun ervaring te delen met de aanwezige jongeren. Momenteel
zijn wij nog op zoek naar professionals die actief zijn in de onderstaande branches en/of vakgebieden. Bent u zo’n professional? Meldt u zich dan nu aan via onderstaand formulier.

18:00 – 18:15 uur : Inloop & Opening
18:15 – 18:25 uur : Netwerkverhaal (Mystery Guest)
18:25 – 18:55 uur : Netwerkprogramma (deel 1)
18:55 – 19:00 uur : Spoken Word (Chris Blok)
19:00 – 19:30 uur : Netwerkprogramma (deel 2)

 

De netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk en het evenement vindt plaats bij Aloha Rotterdam (Maasboulevard 100, 3063 NS). Deze prachtige locatie is gevestigd in het voormalige Tropicana-gebouw en onderdeel van BlueCity010. Bij mooi weer kunnen we tevens genieten van een prachtig uitzicht over de Maas.

 

Het is ook mogelijk om uw vacatures mee te nemen naar de netwerkbijeenkomst. Beschikt u over vacatures? Dan delen wij deze graag (kosteloos) voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst via onze online kanalen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@young-up.nl en 010-7670555.

Aanmelden

Ik kom als:

JongereProfessional

Author


Avatar