Succes met je Toekomst

Kiezen met je Growth Mindset

Jij bent over een paar maanden klaar met dit schooljaar. En dus kies jij straks voor een nieuwe opleiding óf baan. Of misschien weet je nog niet wat je wilt gaan doen.

Welke keuze je straks ook maakt, probeer altijd te kiezen met een Growth Mindset. Met deze mindset richt jij je op de stappen die je zet en op je ontwikkeling. Dit zorgt voor meer plezier én succes. Om je hierbij te helpen vind jij hieronder twee (korte) video’s met handige tips.

In de eerste video leggen wij je uit welke type mindsets er zijn, namelijk een Fixed en een Growth Mindset. Klik dus snel op de playbutton hieronder om hier meer over te ontdekken.

Heb jij de video bekeken? Dan hebben nog een aantal mooie tips voor je. En met deze tips kan jij direct starten. Klik dus snel op de playbutton hieronder om de 2e video te bekijken.

Jij weet nu wat een Growth Mindset is. En je hebt onze tips gezien. Dan is het nu tijd om met de opdracht uit de 2e video aan de slag te gaan. Schrijf dus de 10 dingen die jij belangrijk vindt als het gaat om jouw toekomst. En ga hierna met iemand in gesprek hierover.

Heb jij vragen? Is er iets niet duidelijk? Of ben je op zoek naar nóg meer tips? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij helpen je graag verder.

Author


Avatar