Nieuws, Young UP

Leergierige fietsenmaker in spe op zoek naar leuke baan

Voor onze talenten zijn wij regelmatig proactief op zoek naar leuke werkgevers. Om die reden delen wij regelmatig de profielen van interessante talenten met ons netwerk. Deze keer is het de beurt aan een jongeman die graag aan de slag wil als fietsenmaker én zichzelf de afgelopen jaren (zelfstandig) binnen dit vakgebied heeft ontwikkeld.

Het gaat hier om 30-jarige jongeman die momenteel werkzaam is als IT consultant. Echter heeft hij onlangs besloten om zijn passie na te jagen, namelijk het opknappen, repareren en customizen van fietsen. De afgelopen jaren heeft hij veel zelfkennis opgedaan op het gebied van bijvoorbeeld versnellingen afstellen, wielen vlechten en spaken circuleren én heeft hij deze werkzaamheden naar tevredenheid voor meerdere mensen uit zijn omgeving verricht. Nu is hij op zoek naar die ene leuke werkgever die op zoek is naar een leergierige en loyale jongeman die zich ontzettend graag verder wil ontwikkelen binnen dit vakgebied.

Bent u dus op zoek naar een (toekomstig) fietsenmaker om uw team te versterken? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button. Wij delen vervolgens graag het profiel van de kandidaat met u én graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor deze jongeman. Heeft u eerst nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar