Your address will show here +12 34 56 78
Luchtvaartbeveiligers

Een échte kans

Heb jij een goed gevoel voor veiligheid? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want wij zoeken naar gediplomeerde Luchtvaartbeveiligers. Maar ook staan wij open voor kandidaten die graag het diploma willen halen. Ben jij dus geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

  • Text Hover
Wat ga jij doen?

Jij voert beveiligingswerkzaamheden uit. Dit betekent dat jij passagiers die Schiphol willen binnenkomen observeert en controleert. Als Luchtvaartbeveiliger ben jij dan ook verantwoordelijk voor de veiligheid van het vliegveld, personeel en de passagiers. En dit doe jij op één van de leukste werkplekken van Nederland.

  • Text Hover
Welke kans krijg jij?

Jij gaat werken in een levendige omgeving met veel uitdaging. Verder verdien jij een goed salaris van tussen de 12,27 en 15,27 euro per uur. En het exacte bedrag hangt af van jouw ervaring. Heb jij nog geen diploma Beveiliger? Dan krijg jij de kans om te leren én werken. Jij verdient dan direct een goed salaris. Ook ontvang jij een onregelmatigheidstoeslag, parkeer- en reiskostenvergoeding. En maak jij kans op een vast contract.

  • Text Hover
Waar zoeken wij naar?

Het is vooral belangrijk dat jij geen verleden met de politie of Justitie hebt. En dat jij de afgelopen 8 jaar in Nederland ingeschreven hebt gestaan. Ook ben jij in het bezit van eigen vervoer. Want jij moet de luchthaven altijd weten te bereiken. Verder spreek jij de Nederlandse en Engelse taal. Heb jij geen moeite met vroeg opstaan en de regels volgen. En ben jij een sociaal persoon die sterk in zijn of haar schoenen staat.

  • Text Hover
Past dit bij jou?

Reageer dan via de sollicitatie-button. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een kennismaking. En hierna stellen wij je voor aan de werkgever. Weet jij het bedrijf ook te overtuigen? Dan heb jij een nieuwe baan. Let wel op. Jij moet hierna wel een VGB verklaring aanvragen. En het aanvragen hiervan duurt helaas wel 3 tot 6 weken.

  • Text Hover
Gratis coaching?

Terwijl jij wacht op je VGB verklaring gaan wij graag met je aan de slag. Zonder deze verklaring mag jij nog niet werken. Maar dat betekent niet dat wij stil gaan zitten. Samen gaan wij dan ook kijken naar bijvoorbeeld de groei die jij wilt doormaken, jouw ontwikkeldoelen en naar hoe jij deze kunt waarmaken.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct.