Academy, Nieuws

Maak kennis met nieuw IT Talent

Op zoek naar IT personeel? Dan hebben wij een oplossing voor u. Via één van onze partners staan wij namelijk in contact met IT talenten. Zij hebben zich laten omscholen naar de IT. Zij zijn gekwalificeerd, gemotiveerd én klaar voor hun loopbaan in IT. Nieuwsgierig? Maak dan hieronder kennis met hen.

AWS Cloud Operator/Engineer (Nederlandstalig)
Tijdens zijn opleiding Business II & Management groeide de passie van deze kandidaat voor informatietechnologie naar een steeds hoger niveau. Om die reden heeft hij ervoor gekozen om een aanvullende AWS Cloud Operator/Engineer opleiding te volgen. Nu is op zoek naar een werkgever waar hij zijn IT talenten kan benutten. Hierbij staat hij open voor diverse uitdagingen en heeft hij een voorkeur voor de regio Rotterdam.

Jr. Full Stack Developer (Engelstalig)
Na twee jaar in de hospitality te hebben gewerkt kwam deze kandidaat regelmatig in contact met IT projecten. Vanuit deze nieuwe interesse is hij de programmeerwereld in gedoken. Via diverse bootcamps heeft hij leren werken met HTML5, CSS3, JavaScript (ES6), ReactJS, NodeJS, ExpressJS en MongoDB. Nu is hij op zoek naar een werkgever waar inclusie hoog in het vaandel staat. Hierbij heeft hij een voorkeur voor de regio Amsterdam.

Jr. UX/UI Designer (Engelstalig)
Met een achtergrond in Sociale Wetenschappen en ervaring in onderzoek ontwikkelde deze kandidaat al reeds eerder een groot gevoel voor empathie. Nadat zij het UX-veld had ontdekt, wilde zij haar kennis toepassen op het technische veld. Dit zodat zij bedrijven kan helpen om grotere ontwerpen te bouwen op basis van een meer op gebruikersgerichte mentaliteit. Om die reden heeft zij zich laten omscholen naar dit vakgebied. Nu is zij op zoek naar een werkgever in de Rijnmond regio waar zij haar loopbaan kan vervolgen.

Jr. Full Stack Developer (Engelstalig)
Tijdens zijn opleiding Creative Media and Game Technologies kwam hij voor het eerst in contact met JavaScript. En dit smaakte toen al naar meer. Na eerst 15 jaar te hebben gewerkt als Illustrator, DTP- er en Graphic Designer, heeft deze kandidaat vorig jaar zijn carrière omgegooid naar Full-stack Web Developer. (HTML5, CSS3, JavaScript (ES6), React, NodeJS, ExpressJS). Hij heeft zich ontwikkeld door te doen en is nu op zoek naar een werkgever die hem een kans wil geven. Bij voorkeur in de regio Enschede.

Jr. Front-End Developer (Engelstalig)
Investeren in haar passie voor digitale beelden en waardevolle ervaringen blijven bieden terwijl zij de mentaliteit van mensen transformeert door middel van ontwerp en technologie. Via diverse bootcamps verwierf zij de vaardigheden om dit perspectief te realiseren. Zij studeerde namelijk onlangs af als Full Stack Developer (HTML5, CSS3, JavaScript (ES6), React, NodeJS, ExpressJS). En is nu op zoek naar een werkgever waar zij haar reis als Front-End Developer kan starten. Hierbij heeft zij een voorkeur voor de regio Amsterdam.

Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via onderstaande button. Direct op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Yoshua Priele via 010-7670555.

Geïnteresseerd?

Neemt u dan hieronder contact met ons op.

Author


Avatar