Young Updates

Maak kennis met onze (nieuwe) verhalen

Sinds september bestaan wij officieel 12 jaar. Met de lancering van de 12×12 Succesverhalen hebben wij dit geprobeerd een gezicht te geven. Tegelijkertijd zijn er nog veel meer verhalen te delen over wie wij zijn, waar wij vandaan komen of wat wij bijvoorbeeld allemaal nog willen bereiken. Wij hebben dan ook besloten om de komende tijd deze verhalen te blijven delen, zowel via onze website als via al onze online kanalen.

De eerste videoboodschap hebben wij simpel gehouden. Hierin deelt Dwight in het kort met jullie welke verhalen we allemaal gaan delen. We blikken kort terug op het verleden, maar kijken ook vooral uit naar de toekomst. Want voor deze toekomst zetten wij ons elke dag weer in.

Wil jij op de hoogte blijven van alle verhalen? Vergeet ons dan niet te volgen via Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn. Ook kan jij je via onderstaande button registreren voor onze wekelijkse Young Updates. Via deze wekelijkse nieuwsbrief houden jullie op de hoogte van de verhalen die wij delen en het laatste nieuws van Young UP.

Author


Avatar