Young UP

Maatschappelijke starter zoekt nieuwe uitdaging

Wij ondersteunen dagelijks onze jongeren en jongvolwassenen bij het scoren van een baan die bij hen past. Dit doen wij onder andere door onze talenten voor te stellen in ons netwerk.

Via onderstaande video willen wij je dan ook graag voorstellen aan één van onze deelnemers. Het gaat hier om een enthousiaste vrouw die op zoek is naar een baan waarin zij het verschil kan maken voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken. Zij is op zoek naar een mooie uitdaging in het maatschappelijk werkveld.

Bent u dus op zoek naar een sociale en behulpzame vrouw om uw team te versterken? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button. Wij delen vervolgens graag het cv van de kandidaat met u. U bent vervolgens geheel vrij om rechtstreeks contact met haar op te nemen.

Goed om te weten is dat aan de onze bemiddeling geen kosten verbonden zijn. Al onze inspanningen zijn namelijk puur gericht op het creëren van nieuwe perspectieven voor onze jongeren en jongvolwassenen. Wilt u hier toch meer informatie ontvangen óf heeft u vragen over de kandidaat? Neemt u contact met ons op.

Author


Avatar