Facilitair, Maatschappelijke Zorg, Vacatures

Medewerker Huishoudelijke Hulp gezocht

Ontvang jij een (bijstands)uitkering en heb jij een (blijvende) afstand tot de arbeidsmarkt? Maar wil jij wel weer graag parttime aan de slag? Dan kennen wij een mooie organisatie die jou hier graag de kans voor biedt. Want voor een écht Rotterdamse (zorg)organisatie zoeken wij naar een Medewerker Huishoudelijke Hulp. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt voor een schone en prettige werkomgeving binnen het bedrijf en maakt de gemeenschappelijke- en kantoorruimtes schoon. Ook vul jij de schoonmaakartikelen en levensmiddelen bij. Jij bent hiermee een belangrijke kracht voor zowel de medewerkers als de bewoners. Want dankzij jou zien de panden er goed uit en kan het werk, dat voor veel van de cliënten zo belangrijk is, goed uitgevoerd kan worden.

Wie ben jij?
Jij bent in staat om zelfstandig te werken en vindt het ook leuk om je ideeën te delen over hoe dingen beter kunnen. Verder weet jij gaat met mensen om te gaan en sta jij open voor het werken in een omgeving met mensen met psychiatrische problematiek. Ook ben jij flexibel inzetbaar. Want jij bent inzetbaar op twee locaties tussen 09:00 en 16:00 uur en je exacte werktijden worden altijd in overleg met jou bepaald. Daarnaast woon jij in Rotterdam.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een fijne parttime baan waarin jij écht het verschil voor mensen maakt. Ook kom jij te werken in een klein team met positieve collega’s en heerst er binnen het team een warme sfeer. Verder kan jij rekenen op een passend salaris voor jouw inzet en goede arbeidsvoorwaarden.

Wil jij dus ontzettend graag weer parttime aan de slag en ben jij de betrouwbare kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar