Vacatures

Enthousiaste Medewerker Klantenservice gezocht

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om problemen (telefonisch) op te lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van de grootste rijopleidingen van Nederland zijn wij namelijk op zoek naar een Medewerker Klantenservice. Vind jij het leuk om klanten blij te maken en ben je op zoek naar een uitdagende baan. Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Medewerker Klantenservice ben jij het eerste (telefonische) aanspreekpunt voor het bedrijf. Dat betekent dat jij het leuk vindt om de klant aan een glimlach te helpen. Jij behandelt vragen, lost eventuele problemen op en doet eigenlijk alles eraan om de klant op de juiste manier te helpen.

Wie ben jij?
Jij vind het niet alleen leuk om problemen op te lossen voor anderen, maar bent hier vooral ook goed in. Daarnaast vind jij het interessant om te doen voor een jonge doelgroep. Jij hebt namelijk vooral te maken met klanten tussen de 17 en 23 jaar. Jij weet je dus te richten op de zakelijke inhoud, maar bent ook flexibel genoeg om op een relaxte manier met de (jonge) klant om te gaan.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij beschikt natuurlijk over uitstekende communicatie vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast beschik je over een goed inlevingsvermogen en raak jij niet in paniek als het druk is. Jij bent dus stressbestendig. Ook ben jij fulltime (40 uur) beschikbaar en flexibel als het gaat om je werktijden. Het kan namelijk voorkomen dat er overgewerkt moet worden.

 

Wat krijg jij van de werkgever?
Jij ontvangt een marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring. Daarnaast ga jij aan de slag in een hecht team bij één van de meest snelgroeiende bedrijven van Nederland. Op jaarbasis begeleidt het bedrijf namelijk meer dan 8.000 leerlingen. Hier wil jij nu je bijdrage aan leveren.

Ben jij de enthousiaste en communicatief vaardige Medewerker Klantenservice die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar