Your address will show here +12 34 56 78
Jobcoaching

Meer informatie

Hier lees jij meer over onze jobcoaching.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

 • Text Hover
Een volledig nieuw cv

Een goede personal branding is ontzettend belangrijk. Daarom zorgen wij er in het begin voor dat jij in het bezit komt van een geheel vernieuwd en professioneel CV. In jouw nieuwe cv laten wij jouw persoonlijke verhaal én kwaliteiten op een frisse manier naar voren komen.

Ook schieten wij professionele foto’s van jou en verwerken wij deze in jouw cv. Wij garanderen dat jij met jouw nieuwe cv een sterke indruk maakt bij jouw toekomstige werkgever.

 • Text Hover
Ontwikkeling door doen

Ga jij met ons aan de slag? Dan is het goed om te weten dat wij je constant uitdagen om in actie te komen. In de beginfase betekent dit vooral dat wij je uitdagen om te solliciteren, solliciteren en nog eens te solliciteren. Het doel van deze acties is natuurlijk om kansen te creëren.

Tegelijkertijd richten wij ons in deze fase vooral op het verzamelen van (nieuwe) informatie en het opdoen van zoveel mogelijk leermomenten. Hiermee kunnen wij namelijk makkelijker de volgende stap zetten in jouw banenjacht.

 • Text Hover
Jouw eigen videopitch

Jij krijgt van ons de kans om een persoonlijke video op te nemen. Het opnemen van een videopitch is namelijk een krachtig middel om indruk te maken bij werkgevers. Deze video gaan wij gebruiken om nog meer kansen te creëren.

Heb jij cameravrees? Geen probleem. Wij stimuleren je weliswaar om een video op te nemen, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Wij gaan wel altijd het gesprek hierover met jou aan zodat wij kunnen ontdekken waarom dit niet bij jou past.

 • Text Hover
Versterk jouw LinkedIn

In deze moderne tijd is het belangrijk dat jij online ook goed zichtbaar bent voor werkgevers. Dat betekent dat wij dus gaan werken aan het verscherpen van jouw LinkedIn profiel. Ook gaan wij nadenken over hoe jij jouw profiel kunt gebruiken om kansen voor jezelf te creëren.

Heb jij nog geen profiel? Geen probleem, want met jouw nieuwe CV hebben we jouw verhaal al goed in beeld gebracht. Dit verhaal gaan wij nu ook delen via jouw (nieuwe) LinkedIn profiel.

 • Text Hover
Actief op banenjacht

Jij bent nu in het bezit van een sterk cv, hebt gewerkt aan jouw online presentatie en misschien heb jij zelfs al jouw videopitch opgenomen. Dat betekent dat wij nog actiever op banenjacht kunnen gaan. Samen gaan wij zoveel mogelijk kansen najagen en op zoek naar een baan die bij je past.

Samen met jouw jobcoach maak jij afspraken over de acties die je telkens weer in gang zet. Ook bespreken wij natuurlijk de obstakels die jij tegenkomt in jouw banenjacht én is er ruimte om jouw persoonlijke uitdagingen te bespreken.

 • Text Hover
Eén-op-één coaching

Onze jobcoaches bieden jou graag een persoonlijke begeleiding. Zo kan het zijn dat jij een mooie kans ziet en hier hulp bij kunt gebruiken. Ook kan het voorkomen dat, ondanks dat jij keihard je best doet, het even niet wil lukken. Op deze momenten zijn wij er natuurlijk ook voor jou.

Met jouw jobcoach ben jij constant op zoek naar kansen en bedenk jij oplossingen voor jouw uitdagingen. Wij stellen samen doelen en jagen deze na. Samen gaan wij op zoek naar een baan die bij jou past.

 • Text Hover
Sparren met een routinier

Wist jij dat er een heleboel (ervaren) professionals zijn die het erg leuk vinden om mee te denken over jouw zoektocht naar een leuke baan. Deze professionals noemen wij de routiniers. Samen met jou gaan wij op zoek naar een routinier die aansluit bij jouw banenjacht.

Is dit gelukt? Dan heb jij toegang tot een professional die graag zijn of haar kennis, ervaring en in veel gevallen zelfs zijn of haar netwerk met jou wilt delen. Wij geloven erin dat dit weer leidt tot nieuwe kansen.

 • Text Hover
Je eigen zaakwaarnemer

Laat jij in de samenwerking met je jobcoach zien dat jij er voor de volle 100% voor gaat? Dan gaan wij graag een stapje verder voor je en pakken wij de rol van de zaakwaarnemer op.

Wij vinden het belangrijk om de juiste inzet te belonen en kennen een flink aantal bedrijven die op zoek zijn naar goed personeel. Dat betekent dat wij je graag onder de aandacht gaan brengen bij de werkgevers uit ons netwerk.

 • Text Hover
Een échte oefenwedstrijd

Heb jij een sollicitatiegesprek gescoord? Dan nodigen wij je uit om een oefenwedstrijd te komen spelen. Dat betekent dat jij samen met je jobcoach het gesprek gaat oefenen.

Na afloop van het gesprek ontvang je allemaal tips die je kunt gebruiken in je voorbereiding. Ook nemen we het gehele gesprek op waardoor je alles rustig terug kunt kijken. Met deze voorbereiding vergroot jij telkens weer je kans op succes.

 • Text Hover
Online bootcamps

Tijdens onze online bootcamps besteden wij aandacht aan verschillende thema’s. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je een scherpere sollicitatiebrief schrijft óf hoe je op een effectieve manier bedrijven telefonisch kunt benaderen.

Nieuwsgierig naar onze bootcamps? Houd dan de agenda op onze website in de gaten. Ook krijg jij van ons een persoonlijke bericht voor onze exclusieve boootcamps. Deze zijn namelijk speciaal voor jou en alleen op uitnodiging bij te wonen.

 • Text Hover
De kracht van netwerken

Wist jij dat 70% van de vacatures via het netwerk van bedrijven vervuld wordt? Daarom organiseren wij regelmatig netwerkevents waar jij met allerlei toffe professionasls bedrijven kunt netwerken in een ontspannen sfeer.

Nieuwsgierig naar wanneer het volgende netwerkevent plaats vindt? Houd dan de agenda op onze website in de gaten. Ook krijg jij van ons een persoonlijke bericht voor onze exclusieve netwerkevents. Deze zijn namelijk speciaal voor jou en alleen op uitnodiging bij te wonen.

 • Text Hover
Tips & Inspiratie

Ondanks dat wij altijd dicht bij je proberen te staan, proberen wij ook om je van afstand te ondersteunen. Dat betekent dat jij regelmatig verschillende sollicitatietips van ons ontvangt. Daarnaast zullen wij je altijd proberen je inspireren met interessante verhalen of toffe artikelen.

Ook delen wij de regelmatig successen van andere deelnemers. Wij hopen namelijk dat hun succes jou motiveert. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ook jij je doel gaat behalen en doen er alles aan om jou ook zelf hierin te laten geloven.

 • Text Hover
On-the-job-coaching

Heb jij een baan gescoord? Dan willen wij graag weten of jij ook echt een baan hebt gescoord die bij je past. Daarom nemen wij tijdens de eerste maand regelmatig contact met je op. Tijdens jouw proeftijd kan jij dus blijven rekenen op onze persoonlijke begeleiding.

Ook na je proeftijd blijven wij graag met je in contact. Zo gaan wij graag met je in gesprek over de uitdagingen die je tegenkomt, maar willen wij ook graag weten welke stappen jij nog meer wilt zetten. Samen met jou maken wij een plan voor je toekomst.

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter