Your address will show here +12 34 56 78
Jobcoaching

Meer informatie

Hier lees jij meer over onze online jobcoaching.

Is er iets niet duidelijk of heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op.

  • Text Hover
Online bootcamps

Jij krijgt wekelijks toegang tot onze online workshops waarin wij allerlei thema’s behandelen. Zo besteden wij bijvoorbeeld aandacht aan je cv, motivatiebrieven of aan hoe jij effectief bedrijven telefonisch kunt benaderen.

Na afloop van elke workshop zetten wij je direct aan het werk. Ook dagen wij je uit om deze praktijkopdrachten wekelijks te herhalen.

  • Text Hover
Live sessies

Wij gaan wekelijks live en bespreken vragen, die wij van tevoren van onze deelnemers hebben ontvangen. Hier delen wij onze kennis met jou en kan jij van gedachten wisselen met onze jobcoaches én andere deelnemers.

Met de live sessies spelen wij in op de vragen die er leven onder onze deelnemers. De sessies kennen géén vaste thema’s

  • Text Hover
Persoonlijk contact

Onze jobcoaches nemen regelmatig contact met jou en helpen je graag verder. Soms loopt het even niet zoals jij wilt en dan zijn wij er graag voor je. Samen zoeken wij naar kansen, bedenken wij oplossingen en zoeken wij naar een baan die bij je past.

Het contact met de jobcoach verloopt telefonisch, via Zoom en/of via Whatsapp. Indien absoluut noodzakelijk is persoonlijk afspreken mogelijk.

  • Text Hover
Ontwikkeling door doen

Wij dagen jou, bijvoorbeeld met onze opdrachten, telkens uit om in actie te komen. Wij geloven dat dit bijdraagt aan een je banenjacht, maar óók aan jouw ontwikkeling. Wij dagen je uit om zoveel mogelijk kansen te creëren én zoveel mogelijk leermomenten op te doen.

Samen focussen wij op het vinden van een toffe baan, maar dus ook op het proces hiernaartoe. Jouw ontwikkeling staat altijd centraal.

  • Text Hover
Een ijzersterk cv

Wij maken cv’s waar jouw persoonlijke verhaal en kwaliteiten op een onderscheidende manier naar voren komen. Met dit cv maak jij gegarandeerd indruk op je toekomstige werkgever. Dit doen wij echter alleen voor de deelnemers die zich voor de volle 100% geven.

Laat jij in de samenwerking met onze jobcoaches dus zien dat jij er écht voor gaat? Dan ontvang jij van ons een ijzersterk cv.

  • Text Hover
Je eigen zaakwaarnemer

Laat jij in de samenwerking met ons de juiste werkhouding zien? Dan pakken wij graag de rol van de zaakwaarnemer voor jou op. Dit betekent dat wij je onder de aandacht brengen bij de bedrijven uit ons netwerk.

Wij staan in contact met allerlei toffe werkgevers die op zoek zijn naar goed personeel. Zij maken graag kennis met jou.

  • Text Hover
Een échte oefenwedstrijd

Ben jij uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Dan spelen wij een oefenwedstrijd. Samen met jou bereiden wij gesprek voor én gaan wij het gesprek ook echt oefenen. Ook ontvang je na afloop tips van ons die je kunt gebruiken in je voorbereiding.

Ook bieden wij de mogelijkheid om de oefenwedstrijd op te nemen zodat jij jezelf terug kunt bekijken. Dit draagt absoluut bij aan je succes.

  • Text Hover
Tips & Inspiratie

Wij proberen als jobcoaches dicht bij je te staan. Tegelijkertijd proberen wij je ook van afstand te ondersteunen. Dat betekent dat jij bijvoorbeeld  regelmatig sollicitatietips, interessante verhalen of toffe artikelen van ons ontvangt.

Heb jij geen behoefte aan onze (losse) sollicitatietips, verhalen of artikelen? Dan kan jij je hiervoor altijd afmelden.

  • Text Hover
On-the-job-coaching

Heb jij een baan gescoord? Dan ontdekken wij graag of deze baan ook echt bij je past. Daarom houden wij de eerste maand goed contact en kan je blijven rekenen op onze persoonlijke support.

Wil jij ook na je proeftijd met ons in contact blijven? Dan kan dat. Hier maken wij dan persoonlijke afspraken over.

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter