Young UP

Multi-inzetbaar talent zoekt nieuwe uitdaging

Wij ondersteunen dagelijks onze jongeren en jongvolwassenen bij het scoren van een baan die bij hen past. Dit doen wij onder andere door onze talenten voor te stellen in ons netwerk.

Via onderstaande video willen wij je dan ook graag voorstellen aan één van onze deelnemers. Het gaat hier om een multi-inzetbare vrouw die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. De afgelopen jaren is zij werkzaam geweest als assistent-manager, maar zij is ervan overtuigd dat zij nog veel meer in haar heeft zitten. Zij is dan ook op zoek naar een werkgever waar zij dit potentieel mag benutten.

Bent u dus op zoek naar een gemotiveerde en loyale vrouw om uw team te versterken? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button. Wij delen vervolgens graag het cv van de kandidaat met u. U bent vervolgens geheel vrij om rechtstreeks contact met hem op te nemen.

Goed om te weten is dat aan de onze bemiddeling geen kosten verbonden zijn. Al onze inspanningen zijn namelijk puur gericht op het creëren van nieuwe perspectieven voor onze jongeren en jongvolwassenen. Wilt u hier toch meer informatie ontvangen óf heeft u vragen over de kandidaat? Neemt u contact met ons op.

Author


Avatar