Nieuws 2018

Netwerkavond 10-jarig Jubileum Young UP

Het is bijna niet te geloven, maar deze zomer bestaan wij alweer 10 jaar. Natuurlijk willen wij dit moment niet zomaar voorbij laten gaan en daarom gaan wij eind september ons jubileum vieren. Dit gaan wij doen met een netwerkavond en een feestelijk programma.

 

Ondanks dat wij nog niet teveel willen verklappen, kunnen we wel alvast vertellen dat het een erg leuke avond gaat worden én dat wij ook deze avond weer ons best gaan doen om zoveel mogelijk jongeren, jongvolwassenen én het bedrijfsleven aan elkaar te verbinden. Dat betekent dan ook dat wij al heel vroeg gaan beginnen met het versturen van uitnodigingen. Omdat wij verwachten dat het hierdoor erg druk zal worden, hebben wij besloten om iedereen de kans te bieden om zich nu al aan aan te melden voor de invite-lijst. Jij ontvangt dan als één van de eersten een update over onze netwerkavond

 

Wil jij dus erbij zijn én een berichtje ontvangen zodra wij de datum geprikt hebben? Geef je dan op via onderstaand formulier. Heb jij daarnaast een bijzondere reden om onze netwerkavond te bezoeken of misschien zelfs nu al een verzoek? Geef dit dan ook even aan in de opmerkingen. Wij kunnen hier dan zoveel mogelijk rekening mee houden.  

AANMELDEN

Author


Avatar