Young UP

Komt u ook netwerken met onze talenten?

Wij organiseren regelmatig netwerkavonden waar jij als professional kunt netwerken met een grote groep getalenteerde jongeren en jongvolwassenen. Wij zorgen voor een leuk (netwerk)programma en gaan ons best doen om je met zoveel mogelijk talenten in contact te brengen. Verder zijn er vaak gastsprekers en is de toegang gratis. Ben jij er de volgende keer ook bij.

Wij vinden het belangrijk dat jongeren en jongvolwassenen regelmatig de kans krijgen om te netwerken met allerlei soorten professionals. Daarom organiseren wij netwerkavonden waar u in een ontspannen sfeer kunt netwerken met deze talenten. Met onze netwerkspelletjes zorgen wij ervoor dat u onze talenten snel, maar vooral ook op een leuke manier leert kennen. Iedereen gaat dus altijd naar huis met nieuwe contacten.


In 2019 hebben wij vier netwerkavonden georganiseerd. Omdat deze ons telkens weer een goed gevoel opleveren, hebben wij besloten om hiermee door te gaan in 2020. De komende gaan wij hier dan ook verder vorm aan geven. Hebben wij een nieuwe datum geprikt? Dan delen wij dit via onze online kanalen.


Wil jij als eerste weten wanneer de volgende netwerkavond gepland is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande button. Jij ontvangt dan een bericht van ons zodra het weer mogelijk is om je in te schrijven voor onze netwerkavond.

Author


Avatar