Young UP

Komt u ook netwerken met onze talenten?

Op donderdag 06 juni is het tijd voor een nieuwe netwerkavond. Hier bieden wij de kans aan jongeren, jongvolwassenen, professionals en bedrijven om met elkaar te netwerken in een ontspannen sfeer. Ook zorgen wij voor een leuk netwerkprogramma, leuke gastsprekers en is de toegang gratis. Bent u er dus ook bij?

 

Wij vinden het belangrijk dat jongeren, jongvolwassenen, professionals en bedrijven elkaar regelmatig ontmoeten. Daarom organiseren wij netwerkavonden waar zij in een ontspannen sfeer met elkaar kunnen netwerken. Dit doen wij aan de hand van leuke netwerkspelletjes waardoor de gesprekken snel op gang komen. Iedereen gaat dus altijd naar huis met nieuwe contacten.

 

Het voornaamste doel van onze netwerkavond is dat jongeren en jongvolwassenen kunnen netwerken met professionals en bedrijven. Zij gaan onder andere met elkaar in gesprek over hun vakgebied én hun toekomstige ontwikkeling. Ook zijn er talenten aanwezig die op zoek zijn naar een leuke werkgever.

 

Wat: Young UP Netwerkavond
Waar:
Creative Factory (begane grond)
Wanneer:
Donderdag 06 juni 2019
Adres:
Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop:
Vanaf 17:30 uur
Programma:
Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel:
Van 19:00 tot 20:00 uur

 

Komt u dus ook gezellig netwerken? Meld u zich dan aan via onderstaande button? Nadat u zich heeft aangemeld wordt u automatisch doorverwezen naar ons netwerkformulier. Hier kunt u aangeven met wat voor jongeren of jongvolwassenen u graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om u tijdens de netwerkavond aan deze talenten te koppelen.


Heeft u een vacature open staan en bent u hiervoor op zoek naar interessante kandidaten? Dan kunt u ook deze met ons delen via het netwerkformulier. Wij nemen dan, voorafgaand aan de netwerkavond, contact met u op om te bespreken hoe wij u vacature op de juiste manier onder de aandacht kunnen brengen bij de jongeren en jongvolwassenen uit onze achterban.

Author


Avatar