Young UP

Komt u ook netwerken met onze talenten?

Op dinsdag 10 december is het tijd voor een nieuwe netwerkavond. Hier kunt u als professional netwerken met een grote groep getalenteerde jongeren en jongvolwassenen. Wij zorgen voor een leuk (netwerk)programma en gaan ons best doen om u met zoveel mogelijk talenten in contact te brengen. Verder zijn er leuke gastsprekers en is de toegang gratis. Bent u er dus ook bij?

Wij vinden het belangrijk dat jongeren en jongvolwassenen regelmatig de kans krijgen om te netwerken met allerlei soorten professionals. Daarom organiseren wij netwerkavonden waar u in een ontspannen sfeer kunt netwerken met deze talenten. Met onze netwerkspelletjes zorgen wij ervoor dat u onze talenten snel, maar vooral ook op een leuke manier leert kennen. Iedereen gaat dus altijd naar huis met nieuwe contacten.

Wat:
Young UP Netwerkavond
Waar:
Creative Factory (begane grond)
Wanneer:
Dinsdag 10 december 2019
Adres:
Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop:
Vanaf 17:30 uur
Netwerkprogramma:
Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel:
Van 19:00 tot 20:00 uur

Komt u ook gezellig netwerken? Meldt u zich dan aan via onderstaande button. Heeft u zich aangemeld? Dan kunt u ons, via het netwerkformulier, laten weten met wat voor soort talenten u graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om u tijdens de netwerkavond zoveel mogelijk aan hen te koppelen.

 

Author


Avatar