Agenda OUD

Kom jij ook netwerken met bedrijven?

Op donderdag 28 februari is het tijd voor een nieuwe Netwerkavond van Young UP. Tijdens deze Netwerkavond bieden wij jou de kans om te netwerken met verschillende leuke professionals en bedrijven. Daarnaast zijn er interessante gastsprekers, geven wij een aantal leuke prijzen weg en kost meedoen je helemaal niks. Ben jij er dus ook bij?

Wist jij dat zo’n 70% van de vacatures vervuld wordt via het netwerk van bedrijven. Dat betekent dat jij er altijd verstandig aan doet om zoveel mogelijk te netwerken. Dat is ook de reden dat wij al jaren netwerkavonden organiseren waar jij kan netwerken met professionals en bedrijven in een ontspannen sfeer. Met allerlei leuke netwerkspelletjes gaan wij ervoor zorgen dat jij op een creatieve manier een flink aantal nieuwe mensen leert kennen. Jij gaat dus altijd naar huis met nieuwe contacten.

Wat: Young UP Netwerkavond
Waar: Creative Factory (begane grond)
Wanneer: Donderdag 28 februari 2019
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop: Vanaf 17:30 uur
Programma: Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel: Van 19:00 tot 20:00 uur

Wil jij dus kennis maken met een interessante professionals en bedrijven? Meld je dan aan via onderstaande button. Heb jij je aangemeld? Dan wordt je automatisch doorverwezen naar ons netwerkformulier. Hier kan jij aangeven met wat voor professionals en/of bedrijven jij graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om ervoor te zorgen dat zij aanwezig zijn.

Wil jij daarnaast op de hoogte blijven van wie allemaal aanwezig zijn. Houd dan de komende weken goed onze social media kanalen in de gaten. Hier zullen we namelijk regelmatig delen welke personen en partijen hun aanwezigheid hebben bevestigd.

Author


Avatar