Young UP

Kom jij ook netwerken met professionals?

Wij organiseren regelmatig netwerkavonden waar jij als talent kunt netwerken met een grote groep enthousiaste professionals en werkgevers. Wij zorgen voor een leuk (netwerk)programma en gaan ons best doen om je met zoveel mogelijk talenten in contact te brengen. Verder zijn er vaak gastsprekers en is de toegang gratis. Ben jij er de volgende keer ook bij.

Tijdens onze netwerkavond krijg jij de kans om te werken aan te netwerken met allerlei soorten professionals en werkgevers. Zij maken namelijk graag kennis met jou. Met onze netwerkspelletjes zorgen wij ervoor dat jij deze professionals en werkgevers snel, maar vooral ook op een leuke manier leert kennen. Wij gaan dus ervoor zorgen dat jij altijd naar huis gaat met nieuwe contacten.


In 2019 hebben wij vier netwerkavonden georganiseerd. Omdat deze ons telkens weer een goed gevoel opleverden, hebben wij besloten om hiermee door te gaan in 2020. De komende gaan wij hier dan ook verder vorm aan geven. Hebben wij een nieuwe datum geprikt? Dan delen wij dit via onze online kanalen.

Wil jij als eerste weten wanneer de volgende netwerkavond gepland is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande button. Jij ontvangt dan een bericht van ons zodra het weer mogelijk is om je in te schrijven voor onze netwerkavond.

Author


Avatar