Young UP

Kom jij ook netwerken met bedrijven?

Op donderdag 06 juni is het tijd voor een nieuwe netwerkavond. Hier bieden wij de kans aan jongeren, jongvolwassenen, professionals en bedrijven om met elkaar te netwerken in een ontspannen sfeer. Ook zorgen wij voor een leuk netwerkprogramma, leuke gastsprekers en is de toegang gratis. Ben jij er dus ook bij?

Vind jij het ook belangrijk om regelmatig te werken aan je netwerk? Dan heb je geluk, want tijdens onze netwerkavond zijn er een heleboel toffe professionals die graag kennis met jou willen maken. Met allerlei netwerkspelletjes gaan wij ervoor zorgen dat jij deze professionals snel, maar vooral ook op een leuke manier leert kennen. Jij gaat dus altijd naar huis met nieuwe contacten.


Wat: Young UP Netwerkavond
Waar: Creative Factory (begane grond)
Wanneer: Donderdag 06 juni 2019
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop: Vanaf 17:30 uur
Programma: Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel: Van 19:00 tot 20:00 uur

Kom jij dus ook gezellig netwerken? Meld je dan aan via onderstaande button? Nadat jij je hebt aangemeld word je  automatisch doorverwezen naar ons netwerkformulier. Hier kan je aangeven met wat voor professionals of bedrijven je graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om je tijdens de netwerkavond aan deze personen en partijen te koppelen.
 

Author


Avatar