Young UP

Kom jij ook netwerken met professionals?

Op dinsdag 10 december is het tijd voor een nieuwe netwerkavond. Hier kan jij netwerken met allerlei interessante professionals én werkgevers. Wij zorgen voor een leuk programma en gaan ons best doen om jou met zoveel mogelijk professionals en werkgevers in contact te brengen. Verder zijn er leuke gastsprekers en is de toegang gratis. Ben jij er dus ook bij?

Tijdens onze netwerkavond krijg jij de kans om te werken aan te netwerken met allerlei soorten professionals en werkgevers. Zij maken namelijk graag kennis met jou. Met onze netwerkspelletjes zorgen wij ervoor dat jij deze professionals en werkgevers snel, maar vooral ook op een leuke manier leert kennen. Wij gaan dus ervoor zorgen dat jij altijd naar huis gaat met nieuwe contacten.

Wat: Young UP Netwerkavond
Waar:
Creative Factory (begane grond)
Wanneer:
Dinsdag 10 december 2019
Adres:
Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop:
Vanaf 17:30 uur
Netwerkprogramma:
Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel:
Van 19:00 tot 20:00 uur

Kom jij ook gezellig netwerken? Meld je dan aan via onderstaande button. Heb jij je aangemeld? Dan kan jij ons, via het netwerkformulier, laten weten met wat voor soort professionals en werkgevers jij graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om je tijdens de netwerkavond zoveel mogelijk aan hen te koppelen.

Author


Avatar