Young UP

Komt u ook netwerken met onze talenten?

Op dinsdag 10 december is het tijd voor een nieuwe netwerkavond. Hier kunt u netwerken met een grote groep getalenteerde jongeren en jongvolwassenen. Wij zorgen voor een leuk programma en gaan ons best doen om u met zoveel mogelijk talenten in contact te brengen. Verder zijn er leuke gastsprekers en is de toegang gratis. Bent u er dus ook bij?

Wij vinden het belangrijk dat jongeren en jongvolwassenen regelmatig de kans krijgen om te netwerken met professionals. Daarom organiseren wij netwerkavonden waar u in een ontspannen sfeer kunt netwerken met deze talenten. Met onze netwerkspelletjes zorgen wij ervoor dat u onze talenten snel, maar vooral ook op een leuke manier leert kennen.

Tijdens onze netwerkavond zijn er ook volop talenten aanwezig die op zoek zijn naar een leuke baan. Om die reden zijn wij altijd op zoek naar werkgevers die willen komen netwerken met onze talenten. Komt u dus ook graag in contact met leuke kandidatenr? Dan hopen wij dat u erbij bent.

Wat:
Young UP Netwerkavond
Waar:
Creative Factory (begane grond)
Wanneer:
Dinsdag 10 december 2019
Adres:
Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop:
Vanaf 17:30 uur
Netwerkprogramma:
Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel:
Van 19:00 tot 20:00 uur

Komt u ook gezellig netwerken? Meldt u zich dan aan via onderstaande button. Heeft u zich aangemeld? Dan kunt u ons, via het netwerkformulier, laten weten met wat voor soort talenten u graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om u tijdens de netwerkavond zoveel mogelijk aan hen te koppelen.

Heeft u een vacature open staan en wilt u dat wij deze vacature, voorafgaand aan onze netwerkavond, delen met onze achterban? Dan kunt u dit ook doorgeven via het netwerkformulier.

Author


Avatar