Netwerkevent

06/06/19: Netwerkavond Talenten & Professionals

Op donderdag 06 juni is het tijd voor een nieuwe netwerkavond van Young UP. Tijdens deze netwerkavond bieden wij de kans aan jongeren, jongvolwassenen, professionals en bedrijven om met elkaar te netwerken in een bijzonder ontspannen sfeer. Daarnaast zijn er interessante gastsprekers, geven wij een aantal leuke prijzen weg en zorgen wij voor een tof netwerkprogramma. 

 

Netwerken is een effectieve manier voor jongeren en jongvolwassenen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Zo kunnen zij door regelmatig te netwerken hun toekomstige werkgever ontmoeten. Ook kunnen zij door regelmatig contact met betrokken professionals hun netwerk versterken óf tot nieuwe inzichten komen.

 

Wij vinden het dan ook belangrijk dat deze belevingswerelden elkaar ontmoeten. Daarom organiseren wij regelmatig netwerkavonden waar jongeren en jongvolwassenen kunnen netwerken met professionals en bedrijven in een ontspannen sfeer. Wij zorgen voor een relaxte sfeer én netwerkspelletjes waardoor iedereen op een leuke manier met elkaar in contact komt. Iedereen gaat dus altijd naar huis met nieuwe contacten.

Wat: Young UP Netwerkavond
Wanneer: Donderdag 06 juni 2019
Inloop: Vanaf 17:30 uur
Programma: Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel: Van 19:00 tot 20:00 uur

 

Vanaf maandag 22 april is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwe netwerkavond. Ook maken wij op deze datum de locatie bekend waar wij de netwerkavond organiseren. Heb jij voor die tijd al vragen en/of opmerkingen? Dan kan jij natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via info@young-up.nl of ons een belletje geven op 070-7670555.

Author


Avatar