Netwerkevents

10/12/19: Netwerkavond Talenten & Professionals

Op dinsdag 10 december is het tijd voor een nieuwe netwerkavond. Dat betekent dat wij opnieuw gaan netwerken met een grote groep jongeren, jongvolwassenen, professionals en werkgevers. Wij zorgen voor een leuk netwerkprogramma met Saskia Roeleveld (Rotterdamse Jongensdromen) en Abdelkarim el Fassi (Zouka Media) als gastsprekers. Ook is de toegang deze keer weer gratis. Ben jij er ook bij?

Wij vinden het belangrijk dat jongeren en jongvolwassenen regelmatig de kans krijgen om te netwerken met professionals en werkgevers. Daarom organiseren wij netwerkavonden waar zij in een ontspannen sfeer met elkaar kunnen netwerken. Met allerlei leuke netwerkspelletjes zorgen wij ervoor dat alle aanwezigen elkaar snel, maar vooral ook op een leuke manier leren kennen. Iedereen gaat dan ook altijd naar huis met nieuwe contacten.

Wat: Young UP Netwerkavond
Waar: Creative Factory (begane grond)
Wanneer: Dinsdag 10 december 2019
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop: Vanaf 17:30 uur
Netwerkprogramma: Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel: Van 19:00 tot 20:00 uur

Kom jij ook gezellig netwerken? Meld je dan via één van onderstaande buttons. Heb jij je aangemeld? Laat ons dan, via het netwerkformulier, weten met wat voor soort talenten, professionals of werkgevers jij wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om je tijdens de netwerkavond zoveel mogelijk aan hen te koppelen.  

Talenten

Wil jij netwerken met een interessante en enthousiaste groep professionals én werkgevers? Meld je dan aan voor onze netwerkavond.

Professionals

Wilt u graag uw kennis, ervaring en mogelijk zelfs uw netwerk delen met diverse talenten? Meldt u zich dan aan voor onze netwerkavond.

Werkgevers

Bent u op zoek naar talent om uw team te versterken? Meldt u zich dan aan voor onze netwerkavond en ontmoet onze talenten.

Author


Avatar