Netwerkevent

06/06/19: Netwerkavond Talenten & Professionals

Op donderdag 06 juni is het tijd voor een nieuwe netwerkavond van Young UP. Tijdens deze netwerkavond bieden wij de kans aan jongeren, jongvolwassenen, professionals en bedrijven om met elkaar te netwerken in een bijzonder ontspannen sfeer. Daarnaast zijn er interessante gastsprekers, zorgen wij voor een tof netwerkprogramma en is de toegang gratis. Ben jij er dus ook bij?

 

Wij vinden het belangrijk dat jongeren en jongvolwassenen regelmatig de kans krijgen om te netwerken met professionals en bedrijven. Daarom organiseren wij regelmatig netwerkavonden waar jongeren, jongvolwassenen, professionals en bedrijven met elkaar kunnen netwerken in een ontspannen sfeer. Wij zorgen voor deze relaxte sfeer, maar ook voor leuke netwerkspelletjes waardoor iedereen op een leuke manier met elkaar in contact komt. Iedereen gaat dus altijd naar huis met nieuwe contacten.


Wat: Young UP Netwerkavond
Waar: Creative Factory (begane grond)
Wanneer: Donderdag 06 juni 2019
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop: Vanaf 17:30 uur
Programma: Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel: Van 19:00 tot 20:00 uur

Meld je aan als Talent

 

Wil jij jouw netwerk vergroten en netwerken met een interessante groep interessante professionals en bedrijven? Meld je dan via onderstaande button aan voor onze netwerkavond. Heb jij je aangemeld? Dan word je automatisch doorverwezen naar ons netwerkformulier. Hier kan jij aangeven met wat voor professionals en/of bedrijven jij graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om je aan deze professionals en bedrijven te koppelen.


Meld je aan als Professional

 

Kom jij ook gezellig netwerken met onze talenten? Meld je dan via onderstaand formulier. Heb jij je aangemeld? Dan word je automatisch doorverwezen naar ons netwerkformulier. Hier kan jij aangeven met wat voor jongeren of jongvolwassenen jij graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om je aan deze talenten te koppelen.


Heb jij daarnaast een vacature open staan en lijk het je interessant om deze vacature, voorafgaand aan onze netwerkavond, kosteloos te delen binnen ons netwerk. Dan kan je ook aan ons doorgeven via het netwerkformulier. Wij zorgen dan ervoor dat je vacature gedeeld wordt met onze achterban.

Ben jij op zoek naar meer informatie over onze netwerkavond? Dan kan jij natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wil jij daarnaast op de hoogte blijven van wie allemaal aanwezig zijn. Houd dan de komende weken goed onze social media kanalen in de gaten. Hier zullen we namelijk regelmatig delen welke personen en partijen hun aanwezigheid hebben bevestigd.

Author


Avatar