Agenda JOVS

02/03: Kom ook sportief netwerken bij v.v. Capelle

Op donderdag 02 maart 2017 is het tijd voor een nieuwe sportieve netwerkbijeenkomst in Capelle aan den IJssel. Ook dit jaar wordt de netwerkbijeenkomst  georganiseerd in de kantine van voetbalvereniging Capelle en bieden wij jongeren, jongvolwassenen en bedrijven uit Capelle aan den IJssel de kans om met elkaar te netwerken. Dit alles onder het genot van een interactief netwerkprogramma, hapjes en drankjes.  Ook zijn er interessante gastsprekers en maken bezoekers kans op leuke prijzen zoals voetbaltickets of een bedrijfsfilm.

Programma


17:30 uur : Opening


17:45 uur : Welkomstwoord


18:00 uur : Nathan Rutjes (gastspreker)


18:15 uur : Potentials vs. Professionals (netwerkspel)


18:45 uur : Paneldiscussie PostNL, TriFinance, iSense ICT Professionals

19:00 uur : Netwerken is Net Werken (netwerkspel)

19:30 uur : Afsluitende borrel  

 

Maak kennis met Nathan Rutjes

Tijdens onze sportieve netwerkbijeenkomst zal Nathan Rutjes, voetballer van Roda JC, zijn positieve boodschap komen delen. In 2016 werd hij uitgeroepen tot Maatschappelijk Voetballer van de Eredivisie 2016 en Vriendenloterij. Deze prijs won hij voor zijn uiterst positieve inzet bij verschillende maatschappelijke initiatieven.


Win voetbaltickets

Een interactief netwerkprogramma is een belangrijk onderdeel van onze netwerkbijeenkomst. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen op een ontspannen manier kennis met elkaar kan maken. Ook maakt iedereen door zijn of haar deelname kans op voetbaltickets voor wedstrijden van Excelsior of Feyenoord.


Win een bedrijfsvideo

Een goed netwerk is een luxe waar jongeren vaak nog niet over beschikken. Daarom vinden wij het belangrijk dat lokale professionals met hen komen netwerken. Deze inzet belonen wij natuurlijk graag. Om die reden maken de aanwezige bedrijven tijdens onze sportieve netwerkbijeenkomst kans op een bedrijfsvideo.


Deel uw vacatures 

Bent u op zoek naar kandidaten voor een vacature die u open heeft staan en komt u tijdens onze sportieve netwerkbijeenkomst graag in contact met potentiële kandidaten? Neemt u dan contact met ons op voor de (kosteloze) mogelijkheden. Wij geven hier namelijk graag zichtbaarheid aan binnen onze dagelijks groeiende community. 


Deelname aan de netwerkbijeenkomst is kosteloos en wij hopen op jullie aanwezigheid te kunnen rekenen. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig in verband met de catering. Wees er snel bij, want er is slechts ruimte voor maximaal 70 personen tijdens onze sportieve netwerkbijeenkomst. Kom jij dus ook netwerken? Meld je dan aan via onderstaand formulier.   

Aanmelden

Author


Avatar