Netwerkevent

09/05/19: Netwerkdiner Talenten & Professionals

Op donderdag 09 mei organiseren wij een netwerkdiner voor de deelnemers van ons jobcoaching programma. Voor hen hebben wij een diverse groep professionals uitgenodigd die aansluiten bij hun toekomstige beroepenveld. Tijdens het netwerkdiner gaan alle aanwezige jongeren, jongvolwassenen en professionals met elkaar in gesprek onder het genot van een heerlijk diner.

Netwerken is een effectieve manier voor jongeren en jongvolwassenen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Zo kunnen zij door regelmatig te netwerken hun toekomstige werkgever ontmoeten. Ook is een goed netwerk belangrijk voor hun verdere loopbaanontwikkeling. Daarom organiseren wij regelmatig netwerkdiners. Hier kunnen jongeren en jongvolwassenen netwerken met professionals en bedrijven in een ontspannen sfeer én tegelijkertijd van een heerlijk diner kunnen genieten.

Wat:
Young UP Netwerkdiner
Wanneer:
Donderdag 09 mei 2019
Inloop:
Vanaf 17:30 uur
Netwerkdiner:
Van 18:00 tot 20:00 uur
Netwerkborrel:
Van 20:00 tot 20:30 uur

Helaas is het netwerkdiner slechts toegankelijk voor de jongeren en jongvolwassenen die deelnemen aan ons jobcoaching programma. Mocht het voorkomen dat er een plekje vrijkomt? Dan plaatsen wij een oproep via onze online kanalen. Houdt deze dus goed in de gaten. Ook kan jij natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via info@young-up.nl of 010-7670555 voor meer informatie.

Ben jij een professional die graag zijn of haar kennis, ervaring en mogelijk zelfs netwerk wilt delen met jongeren en jongvolwassenen? En wil jij dit doen onder het genot van een heerlijk diner? Neem dan contact met ons op via info@young-up.nl of 010-7670555. Wij nemen graag met je door of jouw achtergrond aansluit bij de behoefte van de aanwezige jongeren en jongvolwassenen.

Author


Avatar